reklama
malena81
mamusia październikowa 08
Zapomniałam!
Na kłopoty z laktacją polecam bardzo herbatkę z Herbapolu, która nosi wdzięczną nazwę "środek mlekopędny"
Ma taki skład jak ta rozpuszczalna z Hippa, ale jest smaczniejsza, nie w ganulkach no i można ją pić nie słodką (to mi najbardziej w tej z Hippa przeszkadzało)
Chciałam ostatnio mleko podpędzić, bo się zjazdy zaczynają za tydzień i zapasy muszę nagromadzić - wypiłam 3 i mnie kompletnie zalało
Skuteczne, tylko trzeba uważać z ilością, bo dzidziuś ma po większej ilości wiatry
Na kłopoty z laktacją polecam bardzo herbatkę z Herbapolu, która nosi wdzięczną nazwę "środek mlekopędny"
Ma taki skład jak ta rozpuszczalna z Hippa, ale jest smaczniejsza, nie w ganulkach no i można ją pić nie słodką (to mi najbardziej w tej z Hippa przeszkadzało)
Chciałam ostatnio mleko podpędzić, bo się zjazdy zaczynają za tydzień i zapasy muszę nagromadzić - wypiłam 3 i mnie kompletnie zalało
Skuteczne, tylko trzeba uważać z ilością, bo dzidziuś ma po większej ilości wiatry
blond_20
Czarownica
hihi jakos nie moge sobie wyobrazic wiatrujacej Izunitaka ksiezniczka sliczna i ma wiatry;-)
malena81
mamusia październikowa 08
hihi jakos nie moge sobie wyobrazic wiatrujacej Izunitaka ksiezniczka sliczna i ma wiatry;-)
Ale fiołkami pachną!
A tak poważnie to jak czasem pierdnie, to mam wrażenie, że odleci w kosmos.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MALENA dobre z tymi pierdzioszkami IZUNI :-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
To jest Fitomix bardzo dobra herbatka - ja ją już w szpitalu piłam.Zapomniałam!
Fakt dla mamy środek mlekopędny a dla maluszka ... wiatropędny.
Fakt pędzi mleko a wiatry po niej takie, że kołdra młodego latała ;-)
Uhooooo ... zdrowe piardusie ... ale po co ma się dziecko męczyć.A tak poważnie to jak czasem pierdnie, to mam wrażenie, że odleci w kosmos.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja staram się wypić tą herbatkę jak czuję się wypompowana z mleka.
Ale na początku piłam ją 2x dziennie.
Ale na początku piłam ją 2x dziennie.
Masz rację, że nie ma o konsultacji.
Teraz to sprawdziłam.
A może Ci coś innego poleci
nie poszłam dziś, będę za tydzień i zapytam :-)
reklama
Bartek też nie potrzebuje herbatki. A cieszy się jak już pójdzie, jakby mu ulżyłoAle ona sobie popierduje i bez herbatki. I się przy tym cieszy ...