reklama
jasne ze tak jakies wit + skrzyp polny ;-)Czarna ja sobie wczoraj w aptece kupiłam Naftę kosmetyczną z wit A i E oraz olej rycynowy.
Będę nacierać i robić maseczki z żółtkami na włosy.
Zobaczymy czy zadziała - ale od środka też trzeba się wzmacniać.
malena81
mamusia październikowa 08
ja sobie nie radzę :---(moje włosy są wszędzie - mama pytała znajomej dermatologa - powiedziała, że to normalne przy karmieniu
w pt będę u lekarki Mariki to zapytam co mogę brać
mi wychodzą garściami i są dosłownie wszędzie
Zapytaj proszę jak będziesz, czy można Loxon stosować.
To tak płyn do psikania...
Jest to rewelacja, ale pisze, żeby skonsultować, a ja się szybko do lekarza nie wybieram (mam nadzieję )
Kurde a ja to chyba jakaś inna jestem mi odkąd karmię strasznie sie wzmocniły. No chyba że to tylko chwilowa poprawa.
Ja też tak myślałam do zeszłego tygodnia
ja robie sobie maseczke na wloski i jest o niebo lepiej
Kupuje w aptece nafta kosmetyczna z olejkiem rycynowym z tyłu jest przepis ja k robić. Tylko ze ja trzymam nawet kilka godzin na łbie jak wiem ze nikt nie przyjdzie i nie bede wychodzić;-)
Spróbuję, chociaż niecierpię takich "tłustych" wynalazków.
Czarna ja sobie wczoraj w aptece kupiłam Naftę kosmetyczną z wit A i E oraz olej rycynowy.
Będę nacierać i robić maseczki z żółtkami na włosy.
Zobaczymy czy zadziała - ale od środka też trzeba się wzmacniać.
Łykam Prenatal cały czas, więc wit. powinno być wystarczająco.
ja tez nie karmie piersią i tak ciagle wypadają jak przy karmieniu a do tego zaczeły mi sie szybko przetłuszczać
A mi właśnie na odwrót. Troszkę się przesuszyły (na szczęście)
jasne ze tak jakies wit + skrzyp polny ;-)
A skrzyp można???
Evelajna
Październikowa mama
Kurde a ja to chyba jakaś inna jestem mi odkąd karmię strasznie sie wzmocniły. No chyba że to tylko chwilowa poprawa.
Moje też się wzocniły i przestały tłuścić, a karmię. Póki co jestem w pozytywnym szoku, tylko jak długo Piszecie, że po 4 miesiącu się robi na opak...
Mi nie wypadały włosy, ale przez pewien czas były kiepskie... ale zaczełam łykać Ellevit (można przy karmieniu) i nie mam już problemow... no i nie wiem czy to ma wpływ czy nie, ale jem dużo warzyw i owoców (głównie mandarynki).
Wiecie co???? W Lidlu są jak dla mnie najlepsze chusteczki do pupci. Firma CIEN, różowe opakowanie (niebieskiego nie próbowałam), 6.99zł za 80 sztuk, więc nie drogo, ale są bezzapachowe i w ogóle fajne!! jakoś drażniły mnie zapachy w tych innych, a te są milutkie!!
Sorki, ze tylko na tym wątku piszę, alę ostatnio cierpię na straszny syndrom braku czasu...ledwo wróciłam ze spacerku, a zaraz znowu z szymciem wyjezdżam...
Buźka
Wiecie co???? W Lidlu są jak dla mnie najlepsze chusteczki do pupci. Firma CIEN, różowe opakowanie (niebieskiego nie próbowałam), 6.99zł za 80 sztuk, więc nie drogo, ale są bezzapachowe i w ogóle fajne!! jakoś drażniły mnie zapachy w tych innych, a te są milutkie!!
Sorki, ze tylko na tym wątku piszę, alę ostatnio cierpię na straszny syndrom braku czasu...ledwo wróciłam ze spacerku, a zaraz znowu z szymciem wyjezdżam...
Buźka
Zapytaj proszę jak będziesz, czy można Loxon stosować.
To tak płyn do psikania...
Jest to rewelacja, ale pisze, żeby skonsultować, a ja się szybko do lekarza nie wybieram (mam nadzieję )
sprawdziałam w necie - nie można :-(
reklama
No ale w zasadzie na wszystkich lekach są przeciwskazania typu ciąża i karmienie.
Czy może czytałaś coś innego?
Ciekawa jestem co lekarz powiedziałby. Bo są dwa rodzaje tego płynu:
5% tylko na receptę i 2% bez recepty...
nie wiem, na ulotkach od dwóch napisane, że przeciwskazania ciąża i karmienie piersią :-( nic nie ma o konsultacji z lekarzem, ale zapytam...