reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

reklama
Kaka ja w sumie to tylko kaszki będę dawać tą łyżeczką.
Na nią wylatuje tyle ile potrzeba jedzonka.
A już wiem po wczorajszym, że mały zabiera mi łyżeczkę z rąk i sam chce jeść.
No i wiadomo wszystko jest upstrzone na pomarańczowo.
Nie wiem jak to będzie z tą butelko-łyżeczką?

Czarna mam propozycję może byś założyła nowy wątek w którym opisywały byśmy zabawy z naszymi maluszkami. nasze skarby rosną jak na droźdzach i potrzebuja coraz wiecej naszej uwagi, wygłupów itp. mój mały uwielbia zabawy paluszkowe typu idzie rak nieborak, może na nowym wątku mogłybysmy dzielić sie naszymi zabawami . co wy na to dziewczyny?

reklama
Czarna mam propozycję może byś założyła nowy wątek w którym opisywały byśmy zabawy z naszymi maluszkami. nasze skarby rosną jak na droźdzach i potrzebuja coraz wiecej naszej uwagi, wygłupów itp. mój mały uwielbia zabawy paluszkowe typu idzie rak nieborak, może na nowym wątku mogłybysmy dzielić sie naszymi zabawami . co wy na to dziewczyny?
Dobry pomysl :tak:
CZARNA tez ma racje ze na Postepach maluszkow mozemy o tym pisac A zas z drugiej strony na osobnym watku mialybysmy czarno na bialym zabway i nie trzebaby bylo dlugo szukac :-) No ale mnie to obojetne gdzie to jest :tak:

Ja widzialam juz ta butelke z lyzeczka i chyba kupie Moze nawet i dzis jak zdecyduje sie nia wyjsc na dwor :-)

Tylko powiedzcie co oprocz kaszki jeszcze mozna podawac ta butelka ???????

Do góry