A ja jutro kupuję butelkę z łyżeczką i nią się bardzo fajnie karmi.
Kaszka wypływa w takiej ilości jak potrzeba i nic nie jest rozchlapane.
A firma to Canpol.
mówisz o tej? Butelka silikonowa 120ml + Łyżeczka, Lovi by Canpol 10/831 też chcę kupić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja jutro kupuję butelkę z łyżeczką i nią się bardzo fajnie karmi.
Kaszka wypływa w takiej ilości jak potrzeba i nic nie jest rozchlapane.
A firma to Canpol.
Kurcze, ciekawe co to za cudo.. Wygląda bardzo fajnie..:-)mówisz o tej? Butelka silikonowa 120ml + Łyżeczka, Lovi by Canpol 10/831 też chcę kupić
mówisz o tej? Butelka silikonowa 120ml + Łyżeczka, Lovi by Canpol 10/831 też chcę kupić
Dobry pomyslCzarna mam propozycję może byś założyła nowy wątek w którym opisywały byśmy zabawy z naszymi maluszkami. nasze skarby rosną jak na droźdzach i potrzebuja coraz wiecej naszej uwagi, wygłupów itp. mój mały uwielbia zabawy paluszkowe typu idzie rak nieborak, może na nowym wątku mogłybysmy dzielić sie naszymi zabawami . co wy na to dziewczyny?