Antuanet24
Październikowe mamy'08
czarna79 chyba nie tylko onto tylko mój to mało-srajtek jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czarna79 chyba nie tylko onto tylko mój to mało-srajtek jest
Antuanet24 - Myślę, że Kubuś może mieć rozleniwione jelita.., podobnie jak w przypadku mojej Majeczki. U nas od narodzin były potworne zaparcia i skończyło się pobytem w szpitalu. Tam lekarze, jednogłośnie zadecydowali, że nie obędzie się bez leku o nazwie Movicol Junior. (Niestety nie jest on dostępny w Polsce, ale jeśli posiadasz kogoś za granicą, kto pomógł by Ci go sprowadzić, to szczerze polecam!!!). Działa na wszystkie dzieci, jest delikatny i nie inwazyjny!Nasz Kubuś robi raz na tydzień i to po wielkim wysiłku, czasami tylko czopek nas ratuje Cały czas karmię go piersią, przepajam raz dziennie herbatką na trawienie, 1 raz dziennie dostaje jakieś owoce ze słoiczka i 1 raz dziennie warzywa jakieś i nic nie pomaga Robiliśmy mu posiew kału, elektrolity, USG brzuszka i wszystko wyszło dobrze. Mamy zamiar jeszcze wybrać się do gastrologa dziecięcego, moze on nam coś poradzi. Tak więc jak piszecie ile Wasze dzieciaczki robią kupkę to jestem w szoku.Mam nadzieję że mu się to unormuje...