Ale macie piękne te pokoje. My chyba jednak nie wyrobimy się z remontem pokoju i dopiero za miesiąc będą meble i nowa tapeta. Chociaż w sumie pokój i tak dziecięcy bo to pokój Maksa , więc pełno w nim zabawek, kolorowe zasłonki, dywan itd.
reklama
Miciurka, szablon sama zrobiłam po prostu przeglądałam w internecie fotki takich sówek i na kartce A4 sobie coś narysowałam podobnego a materiał to zwykły filc. Wszystkie elementy są z tego samego filcu. Zamówiłam na allegro kilka kolorów formatu A4 na spróbowanie
mysiolek
Zaangażowana w BB
Basia, a mogę zapytać z jakiego drewna macie łóżeczko? I Was w ogóle Dziewczyny? Bo właśnie chcę kupić i się zastanawiam. Większość jest sosnowe, ale mój M coś marudził, że np. bukowe lepsze bo bardziej trwałe. Zwaracałyście w ogóle na to uwagę czy nie ma sensu sobie zaprzątać głowy?
Basia a na taką sowę to dużo tego filcu idzie?
Basia a na taką sowę to dużo tego filcu idzie?
Mysiolek, ja mam zwykłe sosnowe. Razem z materacem płaciliśmy 320zł także z tych tańszych
Na sowę to dwa arkusze A4 w tym samym kolorze na przód i tył a oczy czy skrzydełka to już kupowałam po 1 w różnych kolorach.. białego jedynie 2 szt. Najlepiej najpierw się zastanowić w jakich kolorach chce się je zrobić, a potem zamówić filc ja zapłaciłam 20zł razem z przesyłką i wyszły z tego 4 sowy
Na sowę to dwa arkusze A4 w tym samym kolorze na przód i tył a oczy czy skrzydełka to już kupowałam po 1 w różnych kolorach.. białego jedynie 2 szt. Najlepiej najpierw się zastanowić w jakich kolorach chce się je zrobić, a potem zamówić filc ja zapłaciłam 20zł razem z przesyłką i wyszły z tego 4 sowy
Kupciusia
Fanka BB :)
Basia jestem pod wrażeniem! Ty to możesz iść już i rodzić . Super Ci te sowy wyszły! W ogóle pięknie to wszystko wygląda.
Mysiolek- ma rację twój m, ze z bukowego trwalsze, ja też patrzalam na to jak wyglada bo te na cienkich nóżkach sosnowe nie wygladaja na stabilne, ja dopiero odbieram w pt lozeczko(jak zawsze na ostatnią chwilę) ale moje jest z oak wood (dąb) zrobione i jestem ciekawa jak pomacam bo wyglada solidnie,
Basia- no właśnie słowa FILC mi brakowało w moim słowniku lol ) hehe, skleroza nie boli ufff ),
Ps.pisalam na ogólnym ale tu bardziej na temat co może wspolgrac z dinkami na scianie, bo nie mam pomyslu co w ramki włożyć i się głowie - chyba ze jakies np. Filcowe proste dinusie plaskie zrobie i powkladam w namki kurcze dziś nie mam mózgu daje słowo!!
Basia- no właśnie słowa FILC mi brakowało w moim słowniku lol ) hehe, skleroza nie boli ufff ),
Ps.pisalam na ogólnym ale tu bardziej na temat co może wspolgrac z dinkami na scianie, bo nie mam pomyslu co w ramki włożyć i się głowie - chyba ze jakies np. Filcowe proste dinusie plaskie zrobie i powkladam w namki kurcze dziś nie mam mózgu daje słowo!!
mysiolek
Zaangażowana w BB
Maciurka - a co to za łóżeczko? bo z dębowego to M byłby jeszcze bardziej zadowolony
Do dinozaurów to może jakieś roślinności? kojarzy mi się epoka lodowcowa numer któryś tam, jak oni chodzili wśród tych dinozaurów i tam było tak pięknie jak w raju W sensie jakieś palmy, drzewka itp... Może jakieś fajne naklejki ale takie płaskie byś poszukała? Albo namalować - jak Kupciusia ;-)
Do dinozaurów to może jakieś roślinności? kojarzy mi się epoka lodowcowa numer któryś tam, jak oni chodzili wśród tych dinozaurów i tam było tak pięknie jak w raju W sensie jakieś palmy, drzewka itp... Może jakieś fajne naklejki ale takie płaskie byś poszukała? Albo namalować - jak Kupciusia ;-)
Ostatnia edycja:
doriq
Fanka BB :)
A ja mam takie tylko z niebieskimi szufladami STUVA Łóżeczko z szufladami - IKEA
Proste w montażu hahaha
Proste w montażu hahaha
reklama
Mysiolek- no właśnie jedyne na co wpadlam to jakies palemki, zaraz chyba zerkne na google coś pokombinowac , no chyba ze zmienie theme i nie powiesze tych dinkow ale wg mnie sa slodziachne , moje lozeczko jest firmy mamas&papas ( nie jestem do konca pewna czy debowe (wow) ale raczej tak), no ide sprawdzić z ciekawosci )
( sprawdzilam, napisane że oak, jak przyjdzie zrobiefotke i pokaże -w weekend jakoś )
Doriq- fajne łoże , w ikei maja kilka fajnych ale one wszystkie tylko 2 poziomy wys. Lozeczka maja a ja mam problem z plecami to sie ostatecznie nie zdecydowalam,
Edit: wpadlam na pomysł co do ramek! Do tych mniejszych , palemka do 1 a do 2 odcisk stopy dinka, a do tej większej jakiś dinus i już
( sprawdzilam, napisane że oak, jak przyjdzie zrobiefotke i pokaże -w weekend jakoś )
Doriq- fajne łoże , w ikei maja kilka fajnych ale one wszystkie tylko 2 poziomy wys. Lozeczka maja a ja mam problem z plecami to sie ostatecznie nie zdecydowalam,
Edit: wpadlam na pomysł co do ramek! Do tych mniejszych , palemka do 1 a do 2 odcisk stopy dinka, a do tej większej jakiś dinus i już
Ostatnia edycja: