reklama
cornelka
Fanka BB :)
Irisson haha, też się tak łudziłam ostatni miesiąc.. nawet 3 nie trafiliśmy
Dzag o opiekę się nie martwię, lepszej nie mógłby mieć.. ale mimo wszystko, mój mały robaczek tyle godzin bez mamy za to wieczornym przytulańcom końca nie będzie
Dzag o opiekę się nie martwię, lepszej nie mógłby mieć.. ale mimo wszystko, mój mały robaczek tyle godzin bez mamy za to wieczornym przytulańcom końca nie będzie
kakakarolina
idzie zmiana czasu przestawisz je na 20
mi się kilka dni temu udało Olę przestawić na 20 i dzięki temu śpimy do 6 a dziś nawet do 6.20
mi się kilka dni temu udało Olę przestawić na 20 i dzięki temu śpimy do 6 a dziś nawet do 6.20
Summerbaby
cześć dziewczyny, piszę ukradkuiem w pracy w wątku dla pracujących mam, haha!
cornelka, będzie dobrze! Początkowo będziesz miała zadyszkę ale się ułoży!
Ciekawa jestem jak się dzieciaki ze zmianą czasu przestawią? U mnie Bruno idzie spać o 21.00, najpóźniej 21.30, boję się że jak będzie szedł później to zasnę przed nim
cornelka, będzie dobrze! Początkowo będziesz miała zadyszkę ale się ułoży!
Ciekawa jestem jak się dzieciaki ze zmianą czasu przestawią? U mnie Bruno idzie spać o 21.00, najpóźniej 21.30, boję się że jak będzie szedł później to zasnę przed nim
ostatnio mężowi powiedziałam ze chciałabym gdzies isc do pracy, do ludzi, myśleć o tym w co się ubiorę a nie ciągle te dresy i oplute bluzki....ale z nikim nie zostawie Bruna:-) Adasia mam jeszcze zapisanego na 1,5roku ale teraz juz sobie mówię ze to ostatnie dziecko jakie dodatkowo wychowuje.. moje obecne dochody 2 razy przewyżaszją kasę którą mogłabym zarobić. Więc zasiedze się w chacie na śmierć;-)
Ha, ha mi tam nie spieszno do pracy na pełny etat, ale wiem o czym mówicie. Ja jak mam iść w pn na aplikację to sobie już w nd myślę co ubrać, "oporządzam się";-) itd. Nie wiem czy naukę można nazwać pracą ale chyba tak więc pojęczę:-), że w czerwcu mam dwa mega kolosy przed wielmożną Komisiją z Warszawy;-) Tylko tak, moja chodzi spać Summer później ode mnie, bo ja już śpię, M czyta, a ona szaleje w łóżku, potem zasypia i M ją przenosi. No więc nie wiem kiedy się nauczę, a jeszcze w maju ten wyjazd do siostry, wesela, komunie no i praca, do tego jak będzie pogoda to trzeba z dzieckiem spacerować, a co. No nic damy wszystkie radę;-)
sempe, a Ty wcześniej gdzie pracowałaś?
Summer, kiedy jedziesz do siostry?
sempe, a Ty wcześniej gdzie pracowałaś?
Summer, kiedy jedziesz do siostry?
reklama
gosha_88
asia ja rodziłam MAjke w kwietniu to w czerwcu na sesję uczyłam się w parku, Majka w wózku spała,a rok póżniej jak już biegała to ona w piaskownicy a ja jednym okiem na nią a drugim w plik notatek. Coś tam zawsze wleciało do glowy a mam pytanie, aż mi głupio pytać że nie wiem jak to wygląda. Ile lat trwa aplikacja? U ciebie to już koniec? Ja mam 2 znajome po prawie, ciekawa jestem czy może je znasz, bo też własnie robia aplikację, ale tak jak pisałam nie wiem na czym to polega, czy wszyscy z Krakowa są na jednej czy jak
Podziel się: