reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik Naszego Maluszka :)

Oto Kubusiowy malutki kącik :

Łóżeczko w środku przykryte folią bo nie chcę, żeby się zakurzyło ;) pod folią śpiworek i rożek z takiego samego materiału co całe łóżeczko. Podusię i kołderkę schowałam do szuflady, bo na razie nasz maluch nie będzie potrzebował.
Pierdółki w regale na razie wstępie poustawiane bo nie mam za dużo zabawek ale myślę, że jak się zaczną odwiedziny to i zabawek przybędzie:p Sowy to moje dzieło :) ( ściągnęłam wzór od Quincy ).
Obrazem z sentencją jeszcze nie powieszony ( nie mogę się męża doprosić wrr..)
2013-07-28-292.jpg2013-07-28-295.jpg2013-07-28-299.jpg2013-07-28-305.jpg2013-07-28-303.jpg2013-07-18-275.jpg

Załączniki

• 2013-07-28-292.jpg
    2013-07-28-292.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 278
  • 2013-07-28-295.jpg
    2013-07-28-295.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 285
  • 2013-07-28-299.jpg
    2013-07-28-299.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 290
  • 2013-07-28-305.jpg
    2013-07-28-305.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 295
  • 2013-07-28-303.jpg
    2013-07-28-303.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 287
  • 2013-07-18-275.jpg
    2013-07-18-275.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 295
reklama
Jak sklekoce małemu kącik to pokaże efekt końcowy, jak narazie kilka ramek kupilam i naklejki, jakieś obrazki w ramkach musze wymyslec no i mam chetke na imię nad łóżeczkiem z tych drewnianych duzych ozdobnych literek, hmm (tego jeszcze nie mam bo nie mamy postanowionego imienia :p) :)

Edit: basia- nie no zarabiscie wyglada!! Super zrobiłaś i te sowy śliczne!! Aż mi wstyd bo u mnie takie pobojowisko a to juz tuż tuż masakraa!!! Chyba normalnie ide się wziąć w garść i do robotyyy ;)))

Ps.a sówki szylas ręcznie czy maszyną? Bo pelna profeska wygladaja :)!

Załączniki

• DSC_0347.jpg
    DSC_0347.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 203
  • DSC_0348.jpg
    DSC_0348.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 196
Ostatnia edycja:
Basia fantastyczny kacik i super fioletowy ;-) no i sliczne sowki!!!

Miciurka super dinozaury, zazdroszcze, ja nie mam ani naklejek ani obrazkow buuuuu

Ostatnia edycja:
Miciurka, super te naklejki !! :-)działaj, działaj bo to na prawdę frajda móc samej urządzić chociaż malutki kącik :) a nie dużo czasu Ci zostało ;-)

Dziewczyny zazdroszczę umiejętności robienia takich rzeczy własnymi rękami i cierpliwości do tego!! Rewelacyjne rzeczy robicie, aż w szoku jestem :szok:

Miciurka, sowy szyłam ręcznie bo nie mam maszyny.. zresztą nawet bym nie wiedziała jak się nią obsłużyć ! ;P te sowy to pierwsza rzecz, którą udało mi się zrobić ! ogólnie to ja jestem beztalencie, a plastyka i technika to były dla mnie zawsze najgorsze przedmioty bo nic mi nie wychodziło!
Może mam małego artystę w brzuszku albo ciąża tak zmienia człowieka :-D
Jak wysłałam mmsa do mamy i siostry ze zdjęciem sów to dostałam takie odpowiedzi :
Za ile kupiłaś ?
Nie ściemniaj, że sama zrobiłaś !
Tak rodzina we mnie wierzy :-D

Basia! rewelacja, no po prostu rewelacja te sowy :) aż mnie się zachciało takich spróbować... zawsze chciałam coś takiego tworzyć, tylko niestety słomiany zapał daje się wtedy we znaki...

Basia- no super wyszlo naprawde! Też mam ochotę je zrobić!! podaj "przepis" na te sowy, z czego itd :p , patrzylas gdzies na youtube czy coś?czy sama na żywioł?:) zastanawiam się tylko z czego je zrobilas material plus ten meszek(jakkolwiek to się zwie) :p czy wszystko z tego meszkowego? Ciezko się dopatrzyć, się nie dziwie ze nikt nie uwierzył ze robione a nie kupne tak super się prezentuja( to komplement) ;)))

Ostatnia edycja:
Basia bo sówki wyglądają jak ze sklepu, mogłabyś je szyć i na allegro sprzedawać :)

reklama
Do góry