reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jestem tutaj nowa ....

reklama
Witam wszystkie mamusie
Mam na imię Agnieszka Mam 25 lat i męża Pawła Nasz skarb przyszedł na świat 25tego stycznia :-) Jestem świeżo upieczoną mamą i mam nadzieję że znajdę na forum dużo praktycznych porad. Pozdrawiamy

Załączniki

• IMG_4758.jpg
    IMG_4758.jpg
    479,3 KB · Wyświetleń: 43
zapraszamy na wątek nowe mamusie styczen 2008 rok tam piszą mamy nowe bo z stare mamy nas niechciały .ALE MY CIEBIE ZAPRASZAMY

Witam :) Także jestem tutaj Nowa :-)
Mam na imie Marta mam 22 lata, 12 stycznia 2008r. urodziłam córcie :)

Tak wramach wyjasnienie, kolezanka z poprzedniego postu łamie zasady na forum i zachwilie moze dostac ostrzeżenie.
Nie chcemy mam z watku Nowe mamy Styczeni 2008 bo one daja swoim maluszkom, kapusniaki, parówki, danonki, wożą dzieci do lekarza 1 kontaktu bo maja do pediatry 18 km i nie liczy sie dobro i zdrowie dziecka a czas stracony na 18 km, żałosne, woża dzieci do znachorek, co im kosci ustawiaja itd. mozna by wymieniac. Częsc została wywalona lub zupelnie wyproszona z innych f-rach. Jezeli takie cos ci pasuje to odsyłam do lektury i pisania z nimi jak chcesz cos normalniego to zapraszam na wątek Styczniowe mamusie 2008.

Tak wramach wyjasnienie, kolezanka z poprzedniego postu łamie zasady na forum i zachwilie moze dostac ostrzeżenie.
Nie chcemy mam z watku Nowe mamy Styczeni 2008 bo one daja swoim maluszkom, kapusniaki, parówki, danonki, wożą dzieci do lekarza 1 kontaktu bo maja do pediatry 18 km i nie liczy sie dobro i zdrowie dziecka a czas stracony na 18 km, żałosne, woża dzieci do znachorek, co im kosci ustawiaja itd. mozna by wymieniac. Częsc została wywalona lub zupelnie wyproszona z innych f-rach. Jezeli takie cos ci pasuje to odsyłam do lektury i pisania z nimi jak chcesz cos normalniego to zapraszam na wątek Styczniowe mamusie 2008.
Albi nie przesadzaj. Worze dziecko do lekarza pierwszego kontaktu( specjalizacja i nternista i pedjatra jak ostatnio się dowiedziałam), bo nie mam zamiaru tułać się cały dzień pociągiem ( rano o 6 pociąg, lekarz od 8 przyjmuje, a powrotny pociąg o 16), zresztą nie mam jak do niego nawet wsiąść z dzieckiem w wózku, bo nie ma peronu:wściekła/y:. A na cały dzień do miasta bez wózka, nie da rady. A co masz do kapuśniaku, ogórki kiszone dawać można, a kiszonej kapusty ugotowanej nie:confused:
Normalne jest według Ciebie obrarzanie ludzi i wyśmiewanie się z ich poglądów:confused:

reklama
ja nigdy nienapisałam że daje małej swinstwa do jedzenia,ani kapusniaku ani danonka nic z tych żeczy.A jedna z tamtych dziewczyn napisała że przezemnie forum sie schrzaniło i cyt WYNOCHA WIEC JAK TO MAM ROZUMIEĆ.Z ŻYWIENIE DZIECKA I JEGO REGUŁAMI SIE ZGADZAM ALE NIEZAWSZE.I NIKTÓRE MAMY NA TAMTYM WĄDKU DAWAJĄ DZIECIĄ TE SWINSTWA CO NAPISAŁAS I JAKOS NIEZOSTAŁY WYPROSZONE.Wiec przepraszam że tak napisałam pisz gdzie ci sie tylko podoba.PRZYZNAJE SIE DO BŁEDU I JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM.A JA TYLKO DO PEDIATRY JEŻDZE I TO JESZCZE PRYWATNIE BO NIEMA LEPRZEGO OD NIEJ,I U ZNACHORKI NIGDY NIEBYŁAM.A ŻE RAZ DAŁAM MAŁEJ OBLIZNĄC GOŁABKA TO ZATO ZOSTAŁAM WYPROSZONA ?Mi sie wydaje ze stawałam w obronie niktórych dziewczyn i dlatego zle robiłam i może dlatego .PRZEPRASZAM.PS SORY ZA BŁEDY

Do góry