reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jestem tutaj nowa ....

nie spodziewalam sie ze tak szybko mnie tutaj ktos przywita i zauwazy :) miłe!! czytam i czytam wasze wypowiedzi w roznych postach i coraz bardziej wlacz ami sie instynkt macierzyński, mam 23 lata a bardzo chcialabym byc juz w ciąży, moj partner twierdzi ze aby zdecydowac sie na dziecko trzeba miec zabezpieczenie finansowe , ale tak naprawde to wiem ze nigdy czlowiek nie powie ze ma wystarczajaca ilosc pieniazkow bo im ma sie wiecej tym wiecej by sie chciało. Gratuluje wam mamy - szczęściary :) buzki

reklama
Cześć dziewczyny. Ja mam termin na 27 stycznia. Mam 26 lat i prawie dwuletniego synka. Widze ze jest Was tutaj na tym wątku sporo, fajnie byłoby sie wkręcić;-). Co Wy na to? Pozdrawiam.:-)

Witajcie Dziewczynki,
Właśnie się zarejestrowałam - pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie!!!! Moja dzidzia ma 12 tygodni - za dwa dni usg - już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć moja Kuleczkę :-)

witam!z tej strony Judyta mam 19lat jestem w 11tygodniu ciazy mieszkam w Piszkawie kolo Wroclawia. pracuje jako fryzjerka a 25.08 zmieniam swoj stan cywilny::-)pozdrawiam przyszle styczniowe mamy

reklama
Do góry