reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jestem sobie przedszkolaczek, nie grymaszę i nie płaczę :)

a średnio o której odbieracie waszych przedszkolaków?

Gosia statystyki naszego forum mówią dokładnie dziewczyny szybciej lepiej łatwiej zaaklimatyzują się w przedszkolu więc powinno być super.

reklama
Karola my odbieramy przedszkolaka pomiedzy 15.00-a 15.30 zazwyczaj.to jest akurat po podwieczorku,ale Kuba woli tak 15.15,bo moze sie jeszcze pobawic przedszkolnymi zabawkami(wtedy sa zabawy dowolne),a do południa zorganizowane(angielski,malowanie itp.)

Emilkę odwiózł Robert poszła bez problemu byli po 10:00 i akurat na dworze były dzieci

okazało się że śniadania muszą mieć swoje mogą brać jogurty soczki itp tylko obiad im tam przywożą ....wiec babcia poszła jej coś kupić i donieść to Emilka wzięła wszystko i kazała jej już iść czyli tak jak na balecie wygania by zostać sama ;) niby tam jest też gdzieś w pobliżu balet wiec chyba od razu będzie chodzić tam jeszcze muszę się wszystkiego dowiedzieć by wszystko zgrać :)

tak pytam bo ja jestem zazwyczaj o 14:30 ale sporo mam jest już o 12:30 zaraz po obiedzie.póxniej kolejna fala po leżakowaniu czyli tak jak ja i zostaje naprawdę garstka dzieci.
no ale jutro mamy dłuższy weekend muszę poczekać lepiej aby ta chrypa poszła sio i czasem jak kaszlnie to też tak mega mokro nie chcę by coś grubszego się wykluło bo zależy mi by 6.12 był w przedszkolu.wiadomo Mikołaj.

U nas w przedszkolu jak przychodzę po Oliwkę to jest jeszcze dużo dzieci, niewielka ilość jest odbierana wcześniej, u nas do przedszkola chodzą głównie dzieci rodziców pracujących, więc nie są w stanie odbierać dzieci wcześniej.

ja odbieram Hubka tak 14.20 zazwyczaj, o 14 maja obiad i po obiadku zdązy sie troche pobawic i przyjezdzam, tak jesteśmy umówieni:tak:, no ale ja koncze prace wcześniej, jakbym konczyła o 15 to byłby zabierany godzinke później.
U nas nnajwczesniej odbieraja dzieci po obiadku, czyli mniej wiecej tak jak ja jestem po Hubka i do 16 nasza grupa jest

reklama
Do góry