reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jestem sobie przedszkolaczek, nie grymaszę i nie płaczę :)

a średnio o której odbieracie waszych przedszkolaków?

Gosia statystyki naszego forum mówią dokładnie dziewczyny szybciej lepiej łatwiej zaaklimatyzują się w przedszkolu więc powinno być super.

reklama
Karola my odbieramy przedszkolaka pomiedzy 15.00-a 15.30 zazwyczaj.to jest akurat po podwieczorku,ale Kuba woli tak 15.15,bo moze sie jeszcze pobawic przedszkolnymi zabawkami(wtedy sa zabawy dowolne),a do południa zorganizowane(angielski,malowanie itp.)

Emilkę odwiózł Robert poszła bez problemu byli po 10:00 i akurat na dworze były dzieci

okazało się że śniadania muszą mieć swoje mogą brać jogurty soczki itp tylko obiad im tam przywożą ....wiec babcia poszła jej coś kupić i donieść to Emilka wzięła wszystko i kazała jej już iść czyli tak jak na balecie wygania by zostać sama ;) niby tam jest też gdzieś w pobliżu balet wiec chyba od razu będzie chodzić tam jeszcze muszę się wszystkiego dowiedzieć by wszystko zgrać :)

tak pytam bo ja jestem zazwyczaj o 14:30 ale sporo mam jest już o 12:30 zaraz po obiedzie.póxniej kolejna fala po leżakowaniu czyli tak jak ja i zostaje naprawdę garstka dzieci.
no ale jutro mamy dłuższy weekend muszę poczekać lepiej aby ta chrypa poszła sio i czasem jak kaszlnie to też tak mega mokro nie chcę by coś grubszego się wykluło bo zależy mi by 6.12 był w przedszkolu.wiadomo Mikołaj.

U nas w przedszkolu jak przychodzę po Oliwkę to jest jeszcze dużo dzieci, niewielka ilość jest odbierana wcześniej, u nas do przedszkola chodzą głównie dzieci rodziców pracujących, więc nie są w stanie odbierać dzieci wcześniej.

ja odbieram Hubka tak 14.20 zazwyczaj, o 14 maja obiad i po obiadku zdązy sie troche pobawic i przyjezdzam, tak jesteśmy umówieni:tak:, no ale ja koncze prace wcześniej, jakbym konczyła o 15 to byłby zabierany godzinke później.
U nas nnajwczesniej odbieraja dzieci po obiadku, czyli mniej wiecej tak jak ja jestem po Hubka i do 16 nasza grupa jest

reklama
Do góry