reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jestem sobie przedszkolaczek, nie grymaszę i nie płaczę :)

reklama
Gosiu zobaczysz, że Emilce się tam spodoba i nie będzie z nią żadnego problemu:tak: Emilka to taka rezolutna i odważna dziewczynka, więc da sobie radę:-)

A ja odbieram Vicka o 12, więc za 10min. będą się po niego zbierała;-)

a u nas dziś i jutro awaria w Bytowie grzania i wisiała kartka że w przedszkolu będzie zimno. dobrze że u nas w domu jest osobne grzanie więc my mamy cieplutko ale ci co w bloku to zimno brrrrrrr.

Najgorsze co może być, to awaria ogrzewania, zwłaszcza kiedy tak zimno:dry: Ale myślę, że oni w przedszkolu spróbują dogrzać w inny sposób, no chyba, że faktycznie nie mają takiej możliwości, ale wtedy przedszkole powinno być zamknięte - tak uważam;-)

A Victorowi od kilku dni nie chce się wstawać rano, bo jeszcze ciemno i zimno, ale nic dziwnego, bo i mi nie chce się zwlec z łóżka, a co dopiero jemu:-p No i przez to tak mało optymistycznie idzie do tego przedszkola, ale jak już pójdę po niego, to najdłużej wychodzi, bo jeszcze chętnie by został i się pobawił:rofl2:

no zamknięte przez 2 dni tzn. był dyżury tylko bo naprawdę mało dzieci dopiero zaczynają grzać podobno w blokach już mega zimno to co dopiero w takim przedszkolu ze starej cegły.no wybieramy się dopiero w poniedziałek więć powinno być ciepło.

no to udało się dotrwać do mikołajek na powitanie przed wejsciem czekał na dzieci mikołaj i rozdawał cukierki później no nie wiem wszystkiego ale z opowiadań SZymka przyszedłdo nich do sali mieli ubrane czapeczki śpiewali recytowali i każdy dostał kalendarz z czekoladkami plus karty do gry w piotrusia zrobili sobie pamiętkowe zdjęcie na dworze z mikołajem.

dopiero po przedszkolu dostał domowego mikołaja tzn. czekał na niego ukryty w pokoju.ucieszył się bo wymarzony spinozaur dołączył do całej rodziny. ale chyba mu oczko przewiało bo ma czerwone i drugie też się robi.mam nadzieję że do kuta przjedzie zrobię okłady z herbaty i zobaczymy.

U nas na szczęście nie ma tego problemu z ogrzewanie,
..ale co z tego jak i tak Filip poł na poł chodzi to tego przedszkola, bo ciągle chory..
Na szczęście udało nam sie Mikołajki odbyć - bo w przedszkolu w Filipa grupie były w piatek 3 grudnia...tak zwałam na , ale w sumie to okazało się, że i lepiej, bo w poniedziałek było by juz krucho z Filipem

ja mam nadzieję że od Nowego Roku jak śnieg oczywiście będzie Szymek da sie wozić po śniegu nowym skuterkiem, bo jak raz poszłam po niego saneczkami to ja je ciągnęłam do domu a Szymek maszerował obok.

jak nie zapomne to zrobię zdjęcie przed Szymka przedszkolem dziś rano stało 10 par sanek nie ma jak przedszkolaki parkują własne fury.

reklama
No Sara ma super furę :-)
Nasza jeszcze nie dotarła, dostałam maila z informacją o opóźnieniu w dostawie :confused2:

Dziś do przedszkola po 10 dniach przerwy. Leciała jak na skrzydłach, tak się stęskniła za koleżankami i panią :-D A i pani cała zadowolona, wyleciała do mnie do szatni i powiedziała, że całe szczęście, że Oliwka przyszła, bo 21 grudnia grupa orgaznizuje jasełka, a jak Oliwki nie będzie, to się już jej nikt w grupie nie odezwie :eek:

Do góry