reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jestem sobie przedszkolaczek, nie grymaszę i nie płaczę :)

no panie zachwycone ale chyba najbardziej miło zaskoczone panie które rozkładają leżaki i przynoszą im jedzenie.naprawdę widziałąm że były zaskoczone że dostał kwiaty.SZymek zachwycony że mógł obdarować panie i każdej mówił wszystkiego najlepszego.no ale nie zapomniał dodać będziesz o drugiej?

reklama
brawa dla HUBCIA!!!

widzisz KAROLA Szymcio powoli sie przekonuje, bedzie dobrze!

AGUSIA nie dziwne ze chwala SArcie, super dziewczyna to trzeba chwalic.

Lusia byla we wtorek z przedszkolem w ZOO, uwazam ze to fajny pomysl. najbardziej pobobaly jej sie nosorozce i zyrafy, jak mysle o zyrafach to przypominam sobie nasze spotkanie dziewczyny 2 lata temu latem w poznaniu..oj musimy to kiedys powtorzyc!!!!!!

Karola może treaz Szymkowi bdzie łatwiej:tak:

Hubek po pasowaniu na przedszkolaka cały dumny i zadowolony:-) opowiada jak to pani dyrektor ich pasowała wielkim ołówkiem, jak potem spiewali i było przedstawienie. Ale najbardziej przezywał, ze dostał te żelki:-D dla niego to w ogóle atrakcja, bo on słodyczy nie je (oprócz ciasteczek be-be, lizaków i ostatnio żelków). No potem przyjechał w nagrode do taty do pracy a po pracy pojechalismy razem z dziadkami do reatsuracji - babcia mu juz obiecała miesiąc temu, ze jak bezie pasowanie to pojedziemy na pizzę, a mój Hubek chciał i pizze i frytki i mięsko:-D zamóiwliśmy kazdy cos innego i dostał z kazdego po trochu, ale był szczęśliwy:-),

dzisiaj wszedł bez problemu do sali, oby juz tak zostało:sorry2:

a my dziś dzień wolny bo zaraz śmigamy do Gdańska i dodatkowa atrakcja wizyta na lotnisku odbieramy tatę.zrobił sam wczoraj laurkę dla babci z okazji imienin i taką kartkę na patyku będzie machał na lotnisku by tata nas zobaczył.(nie było go tylko 2 dni a powitanie jak króla).

oj to się tata ucieszy!!!
Ja pamiętam jak mnie przywitali jak wróciłam ze szpitala z Wojtkiem!! Transparenty, balony, serpentyny, kwiaty, laurki!! Ale beczałam!!!!!

Rosmerta ogromne brawa dla dzielnego Przedszkolaka Hubcia:tak::tak:

Karola
super, że idzie to wszystko coraz lepiej:-)

Patch ja też bym pewnie beczała, więc wcale Ci się nie dziwię:-) Ale jakie Ty masz piękne rodzinne wpomnienia, to wielkie szczęście:tak:

U nas tez radośc z pójścia do przedszkola.Wczoraj nazbierał kasztanów i nie mógł sie doczekac,kiedy z nimi pójdzie.

reklama
Gratuluję małym zuchom!!

Tydzień temu, gdy Staś z Ewką poszli na angielski, ich pani Marta miała urlop i zastępowała ją inna pani. Oczywiście Stach nie wszedł do sali. Stwierdził "Ta pani na pewno będzie się mnie wstydzić!!" Dziś na szczęście ma już być pani Marta!!

Do góry