reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jestem na świecie ;-) Porady i Rady....

Najczęściej kupuje w osiedlowym sklepiku, wcześniej na targu u znajomych ale teraz wszystko zmarznięte jest. Czasem z braku laku kupuje też w Kauflandzie i szczerze wam powiem, że nie zauwazyłam różnicy. Kacper ma normalne kupki, zero wysypki, bólów brzuszka, kompletnie nic mu nie dolega :tak:

reklama
Niutka- mi dzisiaj też podgryzał moją kanapkę:-D Ostatnio z moim M. jadł nawet kurczaka- takie małe kawałeczki. Jak mu to smakowało:-D I ładnie żuł. A w zupkach nie chce kawałków.
Daisy- zazdroszczę tych warzywek i mięska. Też bym chciała mieć dostęp do jakiegoś srawdzonego źródła. No, ale muszę liczyć na zwykłe sklepy:wściekła/y:A szkoda, bo te własne na pewno są zdrowsze i bardziej wartościowe.

Dziewczyny jak czyscicie miodzik w uszkach waszych szkrabów???bo ja sie boje moczyc jej uszy w czasie kompieli wiec tylko wycieram wacikiem i lekko patyczkiem dla dzidziusiów.
I czy wasze dzieciaczki tez namietnie drapia sie po głowie jak pija mleczko z butelki albo zasypiają???
ja sie ciesze ze ma taka łysa główke bo jak by miala sie ciagnac za wsłoski to chyba bym zwatpiła!:-)

Ostatnia edycja:
Ja czyszcze patyczkami dla dorosłych ;) i wszystko jest ok .. też tak co 2 dni :) A Jasiek ciągnie się za włosy i za uszy przy jedzeniu i zasypianiu ;)
W pewnej mądrej książce pisze że to niby oznaka że dziecko jest śpiące i u nas sprawdza się w 100%

reklama
a ja patyczkow nie wzielam ze soba.. skleroza.. I czyszcze podczas kapieli.. potem recznikiem osuszam... A jak widze, ze zostal jakis miodzik w uszku .. to delikatnie czyscze jej swoim palcem owinietym pieluszka, ale tylko ten z zewnatrz.Do srodka ucha nic nie wsadzam

Do góry