Ja mam inny problem, bo 2 w 1 już mam i wepnę z powrotem gondolę dla malutkiej, a Małgosię chcę przesadzić do lżejszej spacerówki, więc szukam tylko tej. Ale nie zgodzę się Milagros, że w tych 3w1 czy też 2 w1 są kiepskie spacerówki. Owszem, są ciężkie, moja to ogromna krowa. Mam maxi cosi mura 4 (starszy model jeszcze przed wersją plus). Stelaż jest przeogromny, ale jakie wygodne siedzisko! Oglądam teraz te lekkie spacerówki i jestem zdegustowana siedziskami i oparciami, nic mi się nie podoba, wszędzie jakiś cienki ortalion, a w środku jakaś dykta czy coś... Oczywiście trochę przesadzam, ale wydają mi się po prostu twarde, niestabilne i niewygodne. W maxi cosi jest mini budka, ale dokupiłam sobie śliczny kolorowy daszek, więc mi to nie przeszkadza. Rozkłada się do pozycji leżącej, a to niestety nie jest normą w każdym modelu typowo spacerowym.
Pewnie dokupię jakąś wkładkę, żeby Małgoni było wygodniej, no bo co mam zrobić... I na razie celuję w Valco Baby Snap 4 albo Mamas&Papas Armadillo XT. Na żywo widziałam tylko ten drugi i siedzisko miał najwygodniejsze z tych, co widziałam, a też lekki, zwrotny, fajnie się prowadził. Szukam jeszcze ciągle...
I pomyśleć, że jak przesadziłam Małgosię do wersji spacerowej, to zaczęłam mieć kompleksy, bo wszędzie widziałam te nowe lekkie spacerówki, a moja wydawała mi się przedpotopowa, tak teraz bardzo ją doceniam, no ale jest ciężka, wielka i zajmuje cały bagażnik...
A tak wygląda Małgosia w niej: