reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

Milagros-wozek 2w1. Fotelik chcemy kupic fajniejszy :-) Specjalnie wzielismy tanszy wozek, aby dolozyc do fotelika bezpieczniejszego :-)

reklama
Princeseczka A jaki fotelik chcecie ? Bo ja myślałam o 3w1 ale wtedy już fotelikiem maxi cosi czy coś lepszego. Ale taki zestaw już trochę kosztuje jeszcze jak baza jest w tym to masakra... myślę o używanym dokupić fotelik i później lepsza spacerowke

Milagros- rozgladamy sie za Recaro zarowno ten 0-13kg i pozniej twn do 36kg tez chcielibysmy Recaro. Ten 0-13 widzialam za 499zl a ten 9-36 za 749zl. Jak znalezlibysmy Maxi Cosi (ja patrzylam na model Cabrio)w dobrej cenie to tez moglby byc.

Ostatnia edycja:
Kochane, chhciałabym jescze Was prosić o pomoc w pewnej kwestii.... Pytanie do mam które już woziły swoje smerfy w wózkach.... Czy któraś z Was kupujac 2 w 1 korzystala również z spacerówki? czy odrazu wymiana na cóś nowego?

która z Was teraz decyduje się na spacerówkę + osobno gondole?

Bede wdzieczna za pomoc

Basienka ja mialam xlandera 2w1 i korzystałam ze spacerówki bardzo króciutko bo mimo ze naprawdę wygodna była to strasznie ciężka i nieporęczna. Jesli chodzi o wyjazdy pol samochodu nam zajmował, a juz nie wyobrażam sobie wnoszenia go do bloku. Dlatego jsk syn miał około 10mcy kupiłam mu wygodna mała spacerówkę.
Dzieci tak szybko rosną, ze cieszę sie ze ten pierwszy wózek miałam od kogoś i nie mudialam wydać na niego majątku bo jednak tego drugiego używam cześciej i z pewnoscia bede go używać dłużej. Syn ma dwa lata i nadal korzystamy.
Gdybym miała teraz kupowac wózek to nie musiałby byc 2w1, bo gondolka to tylko na pol roku, a tym bardziej w takim okresie jak my rodzimy, a jednak wygodna spacerówka na wiosnę to podstawa.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja też doszłam do wniosku że jak znajdę coś ciekawego używanego to kupię uzywane a później lepszą lżejsza spacerówkę bo jednak te w zestawach są dosyć ciężkie. Ale znam osoby które korzystały i były zadowolone zależy na co ktoś się nastawia. U nas drugie piętro małe mieszkanie i klatka schodowa więc lepiej jakby wózek nie ważył więcej niż 10-11kg.
Póki co choruje na czterokolowy klasyczny wózek jeśli chodzi o gondole oczywiście używany

Kejti jest u mnie w mieście xcite za 800zl 2w1 i się właśnie zastanawiam bo pisze że lekki a na żywo nie ma w żadnym sklepie ...

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

No coś Ty nie wierzę w te cenę, napewno nie sama spacerówka? Na allegro powystawowa za 1300..
Jak byłam ostatnio oglądać wózki to babeczka ostatni kupowala u nas w sklepie ale nie przygladalam się aż tak.

Ja to żałuję jak był ten britax w tosi na wyprzedaży za 500 2w1 że nie wzięłam.

U mnie już postanowione że nowy, potem może zdradzę dlaczego :d
I właśnie będzie britax. Spacerówka za 1000 nowa +używana gondola są od 50 do 250zl mniej więcej. Więc nie wyjdzie dużo a będzie już do końca wozkowania mam nadzieję.

Kejti to był używany gondola +spacerówka.

Mam możliwość kupna czegoś z serii camarelo i się zastanawiam.nie chce nowej gondoli tylko po to żeby ją po zimie próbować sprzedać.i jestem w kropce :(

U mnie britaxa nie ma nawet żeby obejrzec

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
A to chyba że używany no to chyba dobra cena tym bardziej że to raczej nowy model to chyba długo nie używany

Widziałam dzisiaj navingtona. Facet (!) tak męczył się z prowadzeniem tego wózka że aż mnie ręce od samego patrzenia rozbolaly. Mówię o spacerowce bo to już starsze dziecko. Milagros a nie ma do obejrzenia bo motion 4?one często są i w dziecięcych i w smyku. Ja chcę ten był motion 3 na pompowanych

Do góry