reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

Najlepiej jednak oglądać na żywo bo wiadomo, że zdjęcia z internetu nie oddają wszystkiego a wózek to jednak ważna rzecz :)

reklama
My zamowilismy Baby Mercy zipy q. Ja nie mialam specjalnych wymagan. Byly fajniejsze ale sporo drozsze i doszlismy do wniosku ze wolimy te kaske dolozyc do fotelika lepszego.

A mi wczoraj przyszło do głowy, że ze szpitala przywiozę w foteliku po Julku i kupię komplet dopiero po porodzie do tego stopnia jestem niezdecydowana. Niby mam wybrane chicco ale zawsze jest jakieś ale.

Cześć dziewczyny, ja akurat mam etap wózek spacerowy.
Nie uwierzycie ale kupuję juz 3-ci.
Kupiłam 4baby croxx nowiutki ale już wy łapałam kilka minusów, przede wszystkim za płytki...może lepszy dla starszych dzieci ale nie dla 10msc..
Później polasilam się na cenę i kupiłam peg perego si completo ale bardzo stary rocznik - byłby super gdyby nie jego zużycie wiec zamówiłam peg perego si completo 2014 używany ale muszę wam powiedzieć ze to jest idealny wózek dla mnie......

Wiecie Wy że ja siedzę myślę i dalej w czarnej d jestem.
U Was coś ruszyło w temacie wózków?

Upieralam się na nowy a teraz tak sobie myślę że jestem w stanie odpuścić bo kolejne dziecko za x czasu napewno nie za 2lata więc jeśli już trzymać to ewentualnie dla siostry pójdzie gdyby u niej coś ruszyło. Tylko jak tak na olx przejrzałam to u nas same x landery albo tako z używek więc słabo.

No i teraz tak albo chicco nowy 3w1
Albo jakaś uzywka wiem że to pojęcie względne jakas :)
Albo coś typu britax + gondola dokupiona

I siedzę jak głupia i nie wiem :p

A czy któraś z Was widziała na żywo xlander x cite?

Ostatnia edycja:
Kejti ja chyba widzialam ale nie chce nic mówić bo nie pamiętam dokładnie nazwy modelu.
U mnie stanął temat wózka, zastanawiam się jedynie nas tym anex ale uznałam ze pojadę do miasta obok i tam się rozeznam ;-)

Kejti jeśli znajdziesz używkę w dobrym stanie to pewnie, że warto tylko pamiętaj żeby fotelik jednak nie był używany bo w sumie nie masz pewności co do jego pochodzenia, a też te materiały jednak szybko się zużywają i już nie są tak bezpieczne.
Nie jestem pewna czy widziałam xlandera czy quinny ale mnie nie przekonał, jakoś strasznie sztywny i ta gondola taka jakaś ruchoma była.

reklama
Hm tak fotelik to jasne że będzie nowy bo po Julku się nie nadaje. Na to mi nie szkoda bo sporo jezdze:) bardzo mi ten chicco z bazą na pasy odpowiada

A właśnie tego xlandera x cite u mnie chyba nie mają

Do góry