reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

Dzisiaj na ulicy zaczepiłam dziewczynę która spacerowała właśnie z dzieckiem w wózku anex sport. Używają na razie tylko gondoli bo córka ma 3 mce ale są bardzo zadowoleni. Wózek lekko się składa i rozkłada, jest lekki. Generalnie mówiła że są bardzo zadowoleni.

reklama
Joasia dzieki. Spróbuje tym razem przymierzyć się do maxi cosi, może będzie lepiej pasował do mojego samochodu. Wtedy tez go brałam pod uwagę ale akurat nie było go jak kupowałam i stanęło na besafe.

U mnie tak to wyglada jak jest rozłożony na maxa. Fotelik sam w sobie jest rewelacyjny, tylko niestety nie współgra z moim siedzeniem.

1467749386-lqy5fw.jpeg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
Ksada wiesz, co gondola jest bardzo głęboka i ma duży ten daszek, dlatego dziecko jest dobrze schowane. Ma też regulacje wysokości i materac. W sumie wózek jest bardzo zgrabny. A ta gondola też łatwo się wpina tylko na takie "klik".

Nika2000 a ta głowa nie wygląda tak przez to, że fotelik jest taki duży? On jest do 25 czy 36kg? Bo ten nasz jest tylko do 18 i może dzięki temu lepiej dopasowany.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Joanna dopatrzylam sie znajomego miejsca w Rz ;)
Emalka mi tez ostatnio się spodobał anex tylko chyba bardziej kolorystycznie ten city. Musze poczytać opinie. A najbardziej mnie wkurza że na żywo nie mam gdzie pooglądać tych wózków. Za tydzień jade do Lublina do rodzinki może tam cos popatrzę. Bo w Rzeszowie jest 1 sllep na krzyż z fajnymi wózkami a reszta hurtowni ma raczej te zwykle wózki typu adamex i 4baby

Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom

Firana no ja jakbym kupowała to pewnie w smyku, bo tam można prędzej coś utargować, a fajne wózki mają jeszcze w Mamo kup mi (niedawno otworzyli w Galerii Rzeszow na -1) i mamy polecają też Mieszko, ale tam nigdy nie byłam.

Co do klubu anexow :) wczoraj na osiedlu babeczke spotkałam z identycznym jak właśnie mamusia kupiłaś. Dziecko na oko 2mies, zapytałam jak się sprawuje. To mówi że jest mega zadowolona. Wyjela dziecko i podniosłam gondole, faktycznie jak piórko, mówi że stelaż w samochodzie a resztę wnosi i że bardzo dobrze się prowadzi że leciutki i poleca

Ostatnia edycja:
Firana my oglądaliśmy anexa w Rzeszowie albo na Okulickiego albo w galerii rzeszowskiej nie pamiętam dokładnie. Ale fakt wszędzie pełno adamexów. Jeszcze na Wita Stwosza jest sklep z wózkami ale nie wiem dokładnie co mieli bo tam chciałam zobaczyć expander bo w innych nie mieli. A skąd jesteś?
Kejti dzięki :) też podnosiłam gondole i spokojnie wniosę na 4 piętro. W porównaniu do innych to naprawę są lekkie.

Nika2000 a ta głowa nie wygląda tak przez to, że fotelik jest taki duży? On jest do 25 czy 36kg? Bo ten nasz jest tylko do 18 i może dzięki temu lepiej dopasowany.

Joasia tenn fotelik jest taki masywny ale on tez z tych 0-18kg. Syn na zdjęciu ma 9 miesiecy wiec moze przez to wydaje sie jeszcze większy.
To zdjecie robiłam zaraz po tym jak go kupiliśmy i jeszcze nie wiedziałam jak wyregulować ten zagłówek. Normalnie głowę ma równo w tej osłonie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry