reklama
Fajny wozeczek. Jesli chodzi o foteliki to na pewno musi byc bezpieczny. Sprawdz sobie jak wypada w testach acad. I potem wymiarami czy pasuje do auta
Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom
katerineczka
Fanka BB :)
Mamusia 92 wozeczek wygląda ślicznie
Kejti ja też biorę pod uwagę Urbana,
Dziewczyny a polecicie coś z przekladana rączką? Nie z przekladanym siedziskiem tylko sama rączka mnie interesuje ewentualnie obrotowe siedxisko ale tego orbit baby dyskwalifikuje ze względu na cenę hehe
Kejti ja też biorę pod uwagę Urbana,
Dziewczyny a polecicie coś z przekladana rączką? Nie z przekladanym siedziskiem tylko sama rączka mnie interesuje ewentualnie obrotowe siedxisko ale tego orbit baby dyskwalifikuje ze względu na cenę hehe
linka1985
A moja miłość powiedziała ze nie chce widzieć głębokiego wózka hi hi ze wydatek bez sensu na zimę , a na wiosnę i tak spacerówki będę używać ... chłopcy to mają podejście nie ma co
Joasia_1986
Ja kupiłam 2w1 xmove używany za 1300. Spacerówka prawie nie używana. Gondoli z niego nie używałam, bo używałam wcześniej XA, bo spacerówka z XA mi nie podeszła i dlatego kupiłam xmove z gondolą żeby było na przyszłość.
Fotelik mieliśmy peg perego primo viaggio. Też wypadający super w atestach i kiedy inne dzieci już wyrastały to ten dawał jeszcze długo radę. Był na baze na pasy, ale sprzedałam go, bo teraz chce bazę na isofix, żeby się w motanie pasem nie bawić.
Szukam maxi cosi.
Zuzia jako następny fotelik ma maxi cosi 2wayPearl (można nim jeździć tyłem do 4tego roku życia, ale przodem też można). On jest montowany na bazie 2wayfix. Jak kupowałam pierwszy fotelik to tych baz jeszcze nie było, a pod tą bazę podchodzi fotelik maxicosi Pebble. Oczywiście Zu bedzie jeszcze chwilę jeździć w tym foteliku dlatego myślałam żeby kupić jeszcze jedną bazę z fotelikiem pebble, potem tylko znowu dokupić 2wayPearl jako następny, ale obliczyłam, że jak junior bedzie miał około toku, to Zu będzie miała ponad 3,5 (jej fotelik bedzie mial 2 lata, a one maja date waznosci chyba 4-5) wtedy to już kupie jej następny fotelik 15-36, a juniora posadzę w jej fotelik. Dlatego teraz szukam tańszej bazy maxicosi tej Family Fix i do niej pasującego fotelika - Cabrio czy coś gdzies na promo.
Ale... gdybym teraz miała mieć pierwsze dziecko to bym kupiła bazę maxi cosi 2wayFix, do tego fotelik Pebble, a jako następny 2wayPearl na tą samą bazę.
Linka ja Ci powiem, że to nie jest złe myślenie. Ja mam w piwnicy gondolę jak nową i teraz też myślę, że pewnie prawie nie będę jej używać.
A tak w ogóle to ja mam wózkownie na poziomie -1,więc tylko kilka schodków. Wózka w domu w ogóle nie miałam poza składaniem jak go kupiliśmy. Cały czas mam tam.
Muszę powiedzieć M, żeby mi górę ze spacerówki przyniósł to wypiorę co sie da i wyczyszcze, żeby była gotowa na kolejną wiosne, bo w zimie nie będę miała gdzie wysuszyć.
Fotelik mieliśmy peg perego primo viaggio. Też wypadający super w atestach i kiedy inne dzieci już wyrastały to ten dawał jeszcze długo radę. Był na baze na pasy, ale sprzedałam go, bo teraz chce bazę na isofix, żeby się w motanie pasem nie bawić.
Szukam maxi cosi.
Zuzia jako następny fotelik ma maxi cosi 2wayPearl (można nim jeździć tyłem do 4tego roku życia, ale przodem też można). On jest montowany na bazie 2wayfix. Jak kupowałam pierwszy fotelik to tych baz jeszcze nie było, a pod tą bazę podchodzi fotelik maxicosi Pebble. Oczywiście Zu bedzie jeszcze chwilę jeździć w tym foteliku dlatego myślałam żeby kupić jeszcze jedną bazę z fotelikiem pebble, potem tylko znowu dokupić 2wayPearl jako następny, ale obliczyłam, że jak junior bedzie miał około toku, to Zu będzie miała ponad 3,5 (jej fotelik bedzie mial 2 lata, a one maja date waznosci chyba 4-5) wtedy to już kupie jej następny fotelik 15-36, a juniora posadzę w jej fotelik. Dlatego teraz szukam tańszej bazy maxicosi tej Family Fix i do niej pasującego fotelika - Cabrio czy coś gdzies na promo.
Ale... gdybym teraz miała mieć pierwsze dziecko to bym kupiła bazę maxi cosi 2wayFix, do tego fotelik Pebble, a jako następny 2wayPearl na tą samą bazę.
Linka ja Ci powiem, że to nie jest złe myślenie. Ja mam w piwnicy gondolę jak nową i teraz też myślę, że pewnie prawie nie będę jej używać.
A tak w ogóle to ja mam wózkownie na poziomie -1,więc tylko kilka schodków. Wózka w domu w ogóle nie miałam poza składaniem jak go kupiliśmy. Cały czas mam tam.
Muszę powiedzieć M, żeby mi górę ze spacerówki przyniósł to wypiorę co sie da i wyczyszcze, żeby była gotowa na kolejną wiosne, bo w zimie nie będę miała gdzie wysuszyć.
emalkadream
Mój to ma dopiero myślenie. Aż wstyd mówić ale co tam. Uważa że wózek za 2000 to jakaś moja fanaberia i że ulegam marketingowi że inni mają wózki po tysiąc i mniej i żyją. To nic że sa i tacy co mają wózek za 4 i więcej to już nie jest argument. I przystał mi jakieś linki z allegro np wózek firmy Krasnal. [emoji5] powiedziałam mu żeby mnie nie denerwowal jak ma tak pierdzielic głupoty to sobie sama kupię wózek za tyle za ile będę uważała i chciała. Podobnie było z fotelikiem Ale jak mi pokazałam testy adac to już w tej kwestii zmienił zdanie.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
emalkadream ja się zgodzę z twoim facetem, większość ceny to płacenie za udogodnienia ale i bez udogodnień można być bardzo zadowolonym z wózka. Foteliki do samochodu to inna sprawa bo tutaj już jest bardziej nacisk na bezpieczeństwo ale wózki spokojnie mogą być tansze. Dla mnie 2 tysiące na sam wozek to jest cena z kosmosu ale jakbym miała duuużó kasy zapewne kupiłąbym sobie jaki tylko bym chciała. Niestety nie wydam prawie dwumiesięcznej wypłaty na wózek.. Zreszto teraz tylko sama gondolke kupie i szukam w rozsądnej cenie bo spacerówkę już mam.
reklama
Joasia_1986
Jostyna ja xlandera xa sprzedałam za 300zl. Super stan. Taka cena bo mi leżał, a kupiłam kilka miesiecy wczesniej za 650 i używałam tylko gondoli. A miał torbe i pokrowiec na nóżki do spacerowki i dodałam parasolke. Bys miala jak znalazł. Ale warto szukać takich ofert.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom