reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

Powiem Ci,że materiał podobny jak we wszystkich polskich wózkach, ciężko ocenić bo tamte były takie śliskie A te amelis takie bardziej miękkie. Wyglądał jak bluza dresowa

reklama
Ciężko mi powiedzieć czy warto ale skoro masz używać tylko gondole to myślę że będzie ok. Ja patrzę już pod kątem wózka na cały okres użytkowania

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Sama brałam ten wózek pod uwagę :) Ale brakuje mi trochę w nim amortyzacji, wagowo jak wszystkie inne wózki, wygląd podobny, brak tylko amortyzatora dodatkowo w ramię ;-)

Lilith jakiego Ty masz tego britaxa? Czy coś pominelam?

Czytam sobie o tym amelis no taniutki jest. I w Białymstoku mogę go obejrzeć.

A ja wczoraj nakrecilam się na ten chicco Urban. Te koła mnie przerażają ale za taką cenę z fotelikiem. Sprawdzałam go podnosilam no i bardzo mnie oprócz ceny kusi ta łatwość zamiany gondoli w spacerówke. A u mnie kiedy biorę pod uwagę to że jednak uzywalabym zamiennie czy na początku małe w chuscie a Julek w tej spacerówce to ma duże znaczenie. Opinie szału nie ma. Ale no kusi mnie. I fotelik bym miała razem a tak muszę kupic:/

Byłam nakrecona na Baby joggera tego bo na cały okres wozkowania już by był a ten chicco nie. Ale żeby wziąć gondole musiałabym zdejmować tapicerkę od spacerówki a to może być trochę uciążliwe. I w kropce jestem.

Z drugiej strony tych chicco bardzo dużo sprzedają nowych lub prawie nowych więc może coś jednak z nimi nie tak..

Ty no wychodzi na to że komplet-taniutko.
Te koła są pompowane?
Myślałam że masz taki podobny do BJ. A jak oceniasz? W sensie do pojezdzenia na dłużej?

reklama
Do góry