reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

Dziewczyny a slyszalyscie a wózkach bebeto ? Koleżanka ma ale tylko spacerówkę i jest zadowolona ale jedna opinia to trochę mało.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Mi też się te wozeczki pidobaja a na tym to się kończy haha. Ja nie bujajaca etc. I tylko by mnie to draznilo. Ale na tym to polega, by każdy mógł wybrać coś dla siebie.

Jeszcze ciągle myślę, że jest za wcześnie a tyle się może zmienić przez ten okres.. Chodzi mi o moje upodobania oczywiscie.. Wcześniej też mi się zmieniały.

Z tym monitorem to dobrze wiedzieć, musze poczytać. Choć nie będę szaleć, ten tez był superowy.

A mi się nie podoba nic, a jak już to kosztuje 4tys nie mam takiej gotówki żeby wydać to tylko na wózek[emoji14]

Eeee to z binatona te sensory są.. Oni kiedyś telefony robili.. U nas tez to jest i chyba temu nie ufam.. Ale poczytam. Tanio chodzą szczególnie używki.. Hmm idę obadywac.

Milagros no mi też tylko drogie się podobają.. A jak tanie to Kuzwa ciężko dostępne. Wole wydać kasę na ważne rzeczy skoro wozek mam.. Nowy crib mi się zamarzyl a i bujaczki które chce tanie nie są. Wózek kupievna wiosnę. A Nune spacerowa i tak na potem mam.

No ja nie mam wgl wózka... Ogólnie nic nie mam, dlatego nie mogę sobie pozwolić na wózek droższy niż 2000

Wiem.. A jak używki zimowe gondolowe się prezentują? Te ceny wasze to dla mnie kosmos.. Do 500zł można kupić np? A te 1500 zaoszczędzić do lepszej spacerówki??

Lilith oczywiście że można, są i po 350,ale mimo wszystko chciałabym żeby ten wózek jakoś wygladal i nie był wyblakniety... Ah zobaczymy, może do tego czasu coś wyjdzie na moją kieszeń, albo może uda nam się trochę odłożyć. ;)

Ja tu taniutko mogę fajna uzywke kupić.. Ale nie mam porównania.. Marzy mi się używana solacity..baaardzo ciężko dostać.. A wozek stary.. No niestety nie mam porównania jak to wygląda tam a tu..
Za to będzie ciężko dokupić mi gondole do britaxa..no nic znaleźć nie moge..

Linka zorientowałam się z tym camarelo babka ostatnio na ulicy szla i miała normalne ta rączkę czyli ich spacerówka tylko taka dupna a wydawać by się mogło że skoro spacerówka tylko to powinna być super, a jednak nie ;)

Lilith ja myślę o sprowadzeniu wózka z ie, zobaczę jeszcze będę lecieć na urlop w wakacje to może coś się zorientuje.

reklama
Milagros o to fajnie, bo możliwości ogromne i cenowo lepiej.
Znalazłam gondole, prawie nowke.. Za 20f.. Ale chyba nie mam odwagi kupować.. Musi się znaleźć później.. Byłby wozek w komplecie..

Do góry