reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

zastanawialam sie nad tym, znalazlam nawet kilka sklepow co wysylaja za granice i to koszt tylko ok 20 euro. siedze , czytamopinie , sprawdzam wozki podane tu , na forum.wstrzymam sie z tym cudem , nie chce brac w ciemno . do listopada pewnie cos znajde:) A co do Angela naprawde uratowal sytuacje . W nocy bym sie nie zbudzila a mloda byla sina i nie oddychala . Ja swoj jeszcze mam i odrazu klade pod materac w lozeczku :)

reklama
Dziewczyny też miałam styczność z tym Angela, koleżanka miała, fajna sprawa, pilnowałam jej kiedyś dziecka w weekend i w nocy dużo spokojniej spałam. :) też planuje zakupić :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Podajcie link do tego monitora o którym piszecie?:)

Ja właśnie sie zastanawiam co z wózkiem zrobić, bo kusi mnie wymiana.. Ale nie wiem czy sie finansowo wyrobie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dalam link na dobrym wątku hihi.

Ivi, z wózkiem może zrób jak ja. Napalilam się co prawda na ten cybex aleee. Za sama jego kwotę kupie juz wszystkie droższe rzeczy.. Przemecze się zima w starym a na wiosnę jak wydatki będę niewielkie kupie fajna większą może i cybeczowa spacerowke.

No właśnie ja chyba zamiast wózka to najwyżej ubranka jakieś niwe albo chustę sobie sprawie:):)

Ja tez od początku angela miałam, już sobie nie wyobrażam bez czujnika spać . Raz też nam się włączył, synek tak jakby mocno zasnął ze ledwo co było widać ze się klatka mu rusza. Podniosłam go i było ok.

Ja teraz postawie na baby sense, podobno jest lepszy. Ten czujnik oddechu to podobno dopiero w tym jest prawdziwym czujnikiem oddechu a nie ruchu.
Ale mam jeszcze za mala wiedzę na ten temat. Poczytam to wtedy jeszcze napisze.

Link do: - nianie elektroniczne - sprzęt medyczny - Apteka Jak Marzenie

Ostatnia edycja:
Ja myślę o kupnie używanej gondoli i później nowej spacerówki już jakiejś lepszej.
Gondole mi się Roana bardzo podobają koleżanka ostatnio sprzedała za 800zl 3w1 marite prestige Biało szara w stanie idealnym aż żałowałam że szybciej w ciążę nie zaszlam[emoji14]

Mila te roany są super do bujania. Ja teraz zainwestuje w fajna bujajaca gondole, ale myślę nad navingtonem. Oglądałam juz je z niko. Wtedy były ciut za drogie, teraz cena jest przyjazna. Spacerówki mam dwie, więc dobra gondola i styknie. No chyba ze dwójka będzie ;)

Ja chyba nie wiem co to są te wózki navingaton zaraz oblukam na internecie :) ale powiem szczerze że ceny mnie trochę przerażają, nie wiem czy można kupić dobry wózek do 2tys ?

reklama
Ja swojego rosną uwielbiam, to juz wam pisałam :):) tylko ze to bedzie piąte dziecko które bedzie w nim jeździło i po tkaninie widac juz zmęczenie;);) bo cała reszta działa idealnie:)

Do góry