reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

szukam od rana :) nawet strony portugalskie tlumacze z opiniami hahaha :) z wygladu mi sie bardzo podoba, realne zdjecia kobiecina mi wyslala , jestem zachwycona. po niedzieli wysylam mame z kolezanka i jej niemowlakiem:) niech wsadza dziecko , zobacza jak sie prowadzi , czy nie zjezdza , skrzypi itp .

reklama
Dokladnie.. Na co Ci fotelik do dupy??
Wygląd to nie wszystko.. I to ze maluchowi będzie dobrze również.. Może być tak, że super będzie pierwsze pół roku i koniec.. Zacznie się sypać.
Ja tego nie znam.. A filmików nie ma?

Są na necie reviewy.
Mi on wygląda jak podroba haucka czy Jane i innych marek..
Szukaj opini, bo jednak masz jeszcze sporo czasu na zakup i okazja może trafić się inna na coś co sprawdzone.
Z dugiej strony jeśli Cię zauroczyl to może warto zaryzykować.
Jak fotelik w testach wychodzi??

Ostatnia edycja:
Ja mam fotelik po mlodszej corce , tu akurat stawialam na bezpieczenstwo . Filmiki wlasnie ogladam.Wydaje sie ok...ale na filmikach reklamowych wszystko wydaje sie ok
edit : doczytalam ze jest produkowany jako budzetowa marka Jane . Wiec Lilith dobrze Ci wygladalo:)

Ostatnia edycja:
Jak Cimsie tak podoba, to może właśnie kup Jane ale uzywke?? Albo poczekaj spokojnie na inna promocje. Wiesz czemu ta kobieta tomsprzedaje w ogole i to tak tanio??

Ostatnia edycja:
We Wloszech ceny nowego sa nizsze niz w Polsce . Ona za nowy dala 460 euro. Z tego co pisala zaraz po tym kupila jakis wozek z napedem elektrycznym ( nie mam pojecia co to za wynalazek) bo jej ciezko pchac .We wloszech mozna tanio dostac wozki ale kroluja chicco ktore sa okropne .jak patrze na wloskich stronac to wiekszosc uzywek stoi w przedziale 150-300 euro . No i marki chicco , inglesina , bebe confort ...i wszystkie na jedno kopyto :/ Szukalam Jane lub chociaz Roan ( taki mialam dla corki i bylam zadowolona) ale kompletnie nic nie ma .

Kiedys Inglesina czy bebe były bardzo dobre, zmieniło się to?? No i cenę tez miały wysoka. Roan super ale dla mnie za duży. Jak wiesz co chcesz to szukaj cały czas ale właśnie tego, w koncu sie znajdzie. Czy to rzadkość tam? I można tak dluuugo szukać? Czasem trzeba iść na kompromisy.. No i zależy jak Ci fundusz pozwoli..
Ja myślę, czy zimę w starym britaxie nie przejezdzic, fotelik super, gondole tylko kupić. Za cenę wózka moglabym kupić dokładnie taki crib jak chce, Bujak, monitor oddechu etc. Wózek spacerowy wybiorę na wiosnę jak juz takich wydatków nie będzie. Trzeba się dobrze zastanowić..

Naprawde ciezko tam trafic cos innego niz chicco lub inglesina, w chicco nie lubie tego ze gondola montowana jest na spacerowce, wyglada to strasznie . A co do monitoru oddechu to jako matka dziecka z poszczepionkowymi zapasciami i bezdechami polecam ci slynny angel care dwuplytkowy , nie raz nam zawyl w odpowiednim momencie .

reklama
Wiklinka uzywalam Angela przy Dexterze. Obowiązkowo. Płyty dwie. Jedna miałam w cribie druga w lozeczku. Nie dałabym rady bez. Teraz na sto procent kupuje, tez z dwoma od razu.
Z tym, ze żałuję, że za pierwszym razem nie kupiłam od razu z kamerą. Jak skonczylam używać monitora to znowu kasa poszła na nianke z kamerą. Teraz juz nianie mam, więc kupie sam monitor ale tak dla innych mam rada, że warto kupić od razu dwa w jednym.

A sprowadzić wózka nie chcesz??

Do góry