reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

Zależy który model. Osobiście razi mnie czas ubierania i pakowania, i to prawda, za długo ze spacerówki nie pokorzysta jak duże dziecko będzie. Wygladowo ładne oczywiście.
Nie każdy kubelek maly ale nie każde dziecko kubelek zaakceptuje. Za to niektóre dzieci uwielbiają.
A Cosatto Milagros?? Albo Oyster??

reklama
Już patrzę Lilith co to za cuda ;)

Wiklinka znalazłam inf że ten wózek który pokazała produkuje ta sama firma co xlandera :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Ja też chcę coś więcej o nim poszukać, na początek użytkowania wózka w sam raz a później będę wiedziała czego potrzebuje przy kupnie czegoś lepszego w sensie spacerówki ;)

Woo ale on drogi u nas.. W tej cenie mam idealnego Bugaboo Donkey.. Czy ogólnie wózki z wyższej półki.. Cena to prawie 500f.. Szok..

Netta koleżanka miała roane marite :) gondola cud, ale jak przyszło do używania spacerówki to musiała sprzedać, okazała się za wąska ale gondole sobie chwaliła :)

Ja mam szal na Jool Day. Wrzucilam zdjęcie. On z tych tańszych używanych. Bo Cybex tylko nowkowa. I tu też kwota około 350-400f uzywka. Wiec tamren drogi..

Jeszcze Uppa Vista jest przyjemna.

Załączniki

• Joolz-Day-Earth-blue.jpg
    Joolz-Day-Earth-blue.jpg
    99,3 KB · Wyświetleń: 99
Netta to gondola też super, też ja biorę pod uwagę ale muszę taszczyc wózek na drugie piętro i przydałoby się coś lekkiego :)

Lilith oglądałam ten wózek też :)

Muszę się w końcu zdecydować bo ciężko o duża gondole na lekkim stelazu i z dobrą amortyzacja

reklama
Milagros - spacerówka w roanie za wąska? Pierwsze słyszę! :D wg mnie spacerówka jest wielka i ogromna ;) No ale ja murem za roanem stoję (sprawdził się u trójki w różnych porach roku już), więc może jestem nieobiektywna :D

Najpiękniejsze w roanie, oprócz wielkości gondolli, wygody spacerówki, metalowego kosza w którym tony zakupów woziłam i całej masy pozostałych rzeczy, jest .. bujanie "jednym palcem". Nie trzeba szarpać się z wózkiem, wystarczy lekko nacisnąć rączkę i wózek się delikatnie buja... a dzidziol w tym czasie zasypia.. :)

Do góry