reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jakii prezent dla 3latka?

A moze namiot taki w autka dzieciaki lubią mieć swój kąt taki domek moja 3 latka uwielbia zabawę w dom,raz jest to dom raz statek raz namiot.To jak ktoś wyżej napisał zależy jakie dziecko.A trampolina hmmm moim zdaniem jeszcze za wcześnie.

reklama
Namiot pewnie że tak. Zabawa w dom/sklep itp. taką uwielbiają chyba wszystkie dzieci lubią. Ja nawet ostatnio kupowałam w ToysRUs zestaw warzyw/owoców do kuchni za jakieś 15 zł całą tubę:) zabawa niesamowita, a i ile ciekawego można się dowiedzieć o samych warzywach i owocach:)

u nas ostatnio hitem sa takie książeczki z rozkładankami, tzn jak sie otwiera strone to obrazek robi sie przestrzenny

temat nie odwiedzany ale mysle, ze warto odswiezyc bo prezenty dla dzieci to odwieczny problem. Ja ostatnio z chrestna wpadlysmy na pomysl‚ by urzadzic kinderbal z prawdziwego zdarzenia. Wybralysmy Baby Club Cafe (z polecenia znajomej) i nie zalujemy! dzieciaczki zachwycone. Mnostwo zabaw, wata cukrowa, konkursy, zgadywanki!. Bardzo fajnie zagospodarowany czas. Polecam na przyszlosc

Ostatnia edycja:
Do góry