reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zwierzaki

Jak w temacie Zwierzaki
Ja mam psa i kota tak w ogóle to moi znajomi mówią na mnie psia i kocia mama :-)Bo gdzie nie zobaczę zwierzaka to jak magnez mnie ciągnie - muszę pogłaskać i utulkać każdego :-)
A to nasz domowy obrońca uwielbia dzieci (WSZYSTKIE) jest u nas od urodzenia i wychowywał się razem z Kacperkiem .

dsc00248yv5.jpg

dsc00230lw5.jpg

I nasza kicia którą wybiedzoną dwa lata temu znalazłam w lesie

1000462la3.jpg

1000457eg7.jpg

Teraz bym jeszcze chciała mieć fretkę ale muszę poczekać aż Natanek podrośnie bo chyba takiego licznego towarzystwa nie ogarnę :-)

reklama
RUDA fajne zwierzaki mi sie ostatnio też zamarzyła fretka bo byłam na placu zabaw i tm dziewczynka była z nią super była aż mi sie zamarzyła ale to tez nie teraz....:-)

fretki smierdza i jest masa pracy przy nich ...........a Rotek jest cudny...to takie madre psiaki, uwielbiam Rotki i mam sentyment do tej rasy;-):tak:

fretki smierdza i jest masa pracy przy nich ...........a Rotek jest cudny...to takie madre psiaki, uwielbiam Rotki i mam sentyment do tej rasy;-):tak:

Z fretkami to fakt nie mają za przyjemnego zapaszku ale można dać ją na zabieg usunięcia gruczołów i zapach ustępuje :-)
A co do Rottków to skąd ten sentyment ?
U mnie ta rasa też jest na pierwszym miejscu - są mega inteligentne :tak:

sentyment z racji tego iz mialam kiedys Rotka.. byl to moj najmodrzejszy pies i najbardziej oddany;-)teraz rotki maja kiepska slawe .. zreszta asty tez.:tak:

W Polsce u mojego taty zostala amstafka..amstaf tez madry ale duzo mu brakuje do rotka.;-)

Do góry