reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jakii prezent dla 3latka?

reklama
kurde, a ja nie wiedziałam co chrześnicy kupić pod choinkę:) Ta kamera z TRU mi się bardzo podoba, trzeba się wybrać na zakupy do Warszawy przed Świętami:)

Zabawek dzieci zawsze mają mase ... a moze warto pomyśleć o czymś bardziej edukacyjnym, a równocześnie będącym zabawą, formą spedzania wspolnie czasu ... - np. gry planszowe :) Niby prosta rzecz, ale wydaje mi się, że nieco zapomniana we wspołczesnym świecie komputerów i tabletów ...

Nie każdy 3 latek już się planszówką pobawi, bo jednak trzeba umiec liczyć chociaż do 6ciu (kostka) a i zasady czasem jak sie tłumaczy to okazują się dość trudne.
Ja dla trzylatka to bardziej bym wolała jakieś klocki drewniane, albo układanki - coś prostego, a fajnego do zabawy - w szkolnisie czy na dobrodziecka na pewno takie rzeczy znajdziecie.

reklama
Trampolina jako prezent dla 3latka? Nie jestem co do tego przekonana!:D Dla mnie najlepszy prezent to taki, który pasuje do aktualnych upodobań i zainteresowań dziecka. Dla jednego będzie to zestaw kolorowanek a dla innego domek dla lalek. Ciężko tak strzelać na chybił trafił, nie wiedząc o jakim dziecku jest mowa.

Do góry