reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jakii prezent dla 3latka?

reklama
e tam, ja jakbym miała 3 latka, to bym wolała dostac rower niż piłkę:D Chyba, że z autografem jakiegoś przystojnego piłkarza he he he. A może rower bez pedałów te teraz modne, tzw. biegowe?

my mamy biegowy rower i z pedałami i jak na razie ten biegowy to jest hit, bo nie trzeba wysiłku i szybko dziecko się uczy. No ale trzeba na niego wydać dobrą 100 przez neta bo w sklepie to stoją powyżej 150 zł. A piłka też fajny prezent, moje mają 3 piłki i wszystkimi grają, widziałam takie fajne piłki z bramkami od razu na necie. Może hulajnoga, dzieciaki też lubią i szaleją i nie są aż takie drogie jak rowerki.

dla mamy może być głupi w końcu to dziecko ma mieć frajdę a nie rodzic, dla mnie one też były jakieś dziwne, ale dziecko dostało do babci i się cieszy, za każdym razem chce go brać i korzysta z niego, rowerek nie stoi. Ale każdy kupuje to co chce i uważa za dobre dla jego dziecka. Moje się kłócą o biegowy, mają z pedałami, ale i tak wolą biegowy.

biegowy dal mnie ok, dziecko ćwiczy równowagę, koordynacje ruchowa rozwija i ma przy tym super zabawę, poza tym nie ucieka mamie za daleko;P

reklama
Mój syn na trampolinie nie chciał się bawić, jak jego siostra skakała, to on się tak śmiesznie obijał o wszystko (pamiętam, że jak Natasia była w jego wieku to też jak inne dzieci skakały, ona się przewracała :baffled:), ale wiadomo, że trampolina będzie na potem, choć to trochę drogi prezent (zależy na jaką okazję)

ja bym kupiła klocki, mój synek dostanie takie na imieniny:-)
62 ele. KLOCKI POLICJA8188A JIXIN KRAKÓW CHT205 (2489437935) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., a potem np. na Mikołajki dokupię straż pożarną i będzie miał miasteczko, bo ma też tory i kolejkę i inne klocki które można łączyć.

Do góry