reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jakii prezent dla 3latka?

reklama
moje dziecko najlepiej bawi sie małymi zwierzątkami czy drzewkami, za 5 zeta. i ciastoliną. choćby z biedronki.

U nas swietnym trzeciourodzinowym prezentem okazalo sie byc Lego Duplo, a konkretniej ciuchcia i szyny. Nawet starszak lubi sie nia bawic i prawie codziennie buduja we dwoch nowe trasy:-) Poza tym wszelkiego rodzaju ksiazeczki, plyty ze sluchowiskami sprawiaja radosc:tak:

O ciekawy pomysł z lego :) Zawsze mam problem z wyborem zabawek dla chłopców, dla dziewczynej wydaje się, że jest więcej :)
Profesjonalna i skuteczna firma dermokosmetyków Avene

to jest już ten wiek, kiedy może się bawić ciastolinami, ja bym była za Play Doh Magiczna Lodziarnia - Akpolbaby czymś takim, żeby mógł sobie polepić i zrobić bałagan, a jednocześnie to wszystko jest o wiele lepsze niż zwykła plastelina, która bardzo brudzi.
Ciastolina chyba też brudzi, ale w sumie może być ciekawym prezentem. Wydaje mi się, że 3 letnie dziecko jest za małe :)
Profesjonalnie wykonane etykiety

Kalina ---> a np jakie??
Poza ty trzylatki lubią plastelinę itp. tylko właśnie fajnie jest kiedy cała rodzinka lepi różności, modelina jest ok ale ktoś dorosły musi "rozrobić na miękkość", te ciastoliny i akcesoria w sumie są też fajne ale raczej dla starszaków, które już więcej czają:)

reklama
Czesc wszystkim nad prezentem to kazdy musi sie zastanowic poniewaz kazde dziecko lubi czyms innym sie bawic:) moj synek jest teraz na etapie spiderman:) puzzle i auta elektryczne leza w szafie. pozdrawiam:-)

Do góry