reklama
niedawno poznalam 5-latka, który 2h bawil sie robotami. Nasz sposób to zabrać dziecko do sklepu i patrzec co ogląda. julia nawet jesli na reklamach piszczy o zabawke, to w sklepie niezawsze jej sie podoba. Ma 3,5 roku i rozumie,ze moze dostac 1 prezent. Dziś mowila ze chce drogą maskotke , jak powiedzialam ze tjest droga, to odpowiedziala ze najpierw na rowerek zbiera
od moich rodzicow na wielkanoc ma dostac rowerek, my dokupujemy ochraniacze i koszyczek.
od moich rodzicow na wielkanoc ma dostac rowerek, my dokupujemy ochraniacze i koszyczek.
Mam siostrzenice w wieku 3 lat... na gwiazdke dostala kilka pluszakow i lalek ale teraz to stanowia one ozdobe szafy. moja kuzynka natomiast kupila malej gre edukacyjna aximo na pilchr.pl i mala sie od niej nie odrywa. szczerze to mi osobiscie tez sie podoba. a co wazniejsze wplywa pozytywnie na rozwoj dziecka. wiec jesli Twoj trzylatek ma predyspozycje do 'myslenia' to najlepiej kup jakas zabawke edukacyjna. plastikowe zabawki dostanie zapewne od pozostalych czlonkow rodziny
Najlepsze są prezenty inteligentne, takie, którymi można bawić się razem. My ostatnio gramy w kulki. Takie szklane. Fajna zabawa, Syn już jest lepszy ode mnie
Roboty - jak najbardziej ale na wystawie.
BTW. W Warszawie od 22 do 26 marca będzie automaticon, przyjeżdżają przedstawiciele różnych firm produkujących różne typy robotów, można pooglądać.
Roboty - jak najbardziej ale na wystawie.
BTW. W Warszawie od 22 do 26 marca będzie automaticon, przyjeżdżają przedstawiciele różnych firm produkujących różne typy robotów, można pooglądać.
kasiagie
Fanka BB :)
a może autko elektryczne ? chyba najlepszy prezent, mój Mateuszek dostał od nas taki na swoje właśnie 3-cie urodziny. wariuję w nim bez przerwy, inne dzieciaczki z podwórka mu go zazdroszczą tutaj takie przykładowe autko: Pojazd elektryczny Arti Roadster -
No z takiego prezentu każdy 3-latek będzie się cieszył Ja ostatnio kupiłam synkowi taką specjalną grę z kostką i liczbami. Bawimy się razem, mały jest zadowolony a przy okazji poznaje cyferki- jak dla mnie bomba. Generalnie o to chodzi w zabawkach- mają rozwijać wyobraźnie i dostarczać radości
Jeśli zabawka to tylko taka, która zajmie dziecko. Wszelkie pluszaki itp są dobre na 5 minut. Ja jestem za zabawkami edukacyjnymi a jak ma rodzeństwo to moze jakas gra dla maluchów
Polecam grę sprawdzoną Hasbro gra golf, zwierzak połyka łup, a potem ogonem wystrzeli piłeczkę w kolejne miejsce, z którego dziecko musi starać się trafić do jego roześmianej buzi. Wygrywa ten, kto cztery razy nakarmi głodnego zabawy aligatora. Moje dziecko uwielbia tą grę ) W korzystnej cenie kupicie HASBRO Gra Golf Gator 05296
Dobrym prezentem na nadchodzące gorące dni byłby też np basen, mogę podpowiedzieć firmy Intex żyrafa z fontanną,
INTEX Basen dmuchany Żyrafa z fontanną 208x165x122 57434
Dobrym prezentem na nadchodzące gorące dni byłby też np basen, mogę podpowiedzieć firmy Intex żyrafa z fontanną,
INTEX Basen dmuchany Żyrafa z fontanną 208x165x122 57434
reklama
Klocki lego duplo z serii "moje pierwsze budowle" będą dla trzylatka idealne Duża ilość elementów na długo go zaintersesuje, sama zabawa klockami rozwinie zdolności manualne a karty przy grze ze wzorami budowli rozwinie wyobraźnię