reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imiona dla grudniowych maluszków...

A ja juz siwruje i sama nie wiem jak dac tym moim brzdaca na imie:eek:

Jak mnie sie jakies podoba to Lukaszowi nie, jak jemu to mnie nie i tak wkolo:confused2:

Ostatnio wymyslil dla dziewczynki Pola. Najpierw nie podeszlo mi wogole, ale teraz mi sie podoba. No to mielibysmy dla niej imie, a tu bach... ciotka Lukasza nazwala tak swoja suke i w dodatku ciagle o tym mowi:wściekła/y:

reklama
Od razu jak tylko zaszlam w ciaze zaczelismy szukac imienia dla bobaska. Dla chlopczyka nam nie wychodzilo i w rezultacie nie mielismy nic. Jednak imie dla dziewczynki wybralismy od razu. A tu niespodzianka i bedzie CÓRCIA - Nikola :)

My jeszcze nie mamy wybranych imionek, choć co jakiś czas któreś z nas rzuci jakąś propozycję.

Mi się podobają:
- dla dziewczynki- Nina, Pola, Oliwia
- dla chłopca- Marcel, Maksymilian, Olaf, Jakub

Mojemu natomiast:
- Bianka, Nastka
- dla chłopca- ??????

Jedyny problem z chłopięcymi imionkami, ktore mi się najbardziej podobają, czyli Kuba i Max- to dwie sąsiadki mają psy o takich imionach :wściekła/y:. No co za głupia mania nazywania zwierzat ludzkimi imionami,
No dziwna moda:-) Mi się podobają z tych co wymieniłaś Pola, Oliwia, Maksymilian, Jakub:-)

Przeszukalam neta wzdluz, wszez, poprzeg, na wspak nawet:laugh2:
Znalazlam takie oto imiona, chyba jedyne jakie do mnie przemowily:tak:

Dla dziewczynki:

Maja
Amelia
Anastazja
Pola
Hania
Tola

Dla chlopca:

Jakub
Piotr
Tobiasz
Ksawery
Natan
Franek
Kornel
Kacper
Tymon

Wypowiedzcie sie, ladnie prosze:-)

Przeszukalam neta wzdluz, wszez, poprzeg, na wspak nawet:laugh2:
Znalazlam takie oto imiona, chyba jedyne jakie do mnie przemowily:tak:

Dla dziewczynki:

Maja
Amelia
Anastazja
Pola
Hania
Tola

Dla chlopca:

Jakub
Piotr
Tobiasz
Ksawery
Natan
Franek
Kornel
Kacper
Tymon

Wypowiedzcie sie, ladnie prosze:-)

Maja, Amelia
Jakub, Natan

mnie jeszcze bardzo podoba się Laura, Kaja dla dziewczynki i Gabriel, Filip dla chłopczyka

reklama
Do góry