reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki prezent dla 10 latka?

Czemu nie hulajnoga? Nie mam tutaj na myśli jakiegoś gniota z hipermarketu, ale coś porządnego... Mój syn ostatnio dostał na 9te urodziny od chrzesnego hulajnogę z Santre śmiga na niej bez przerwy
12343755.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Dajcie trochę dziecku radości:-) Ja polecałbym wyrzutnie Nerf. Posiadają obrotowe magazynki do tego laserowy celownik. Zabawki są całkowicie bezpieczne, a pomysłów na różne zabawy jest bardzo dużo. Mój syn nie chce tej zabawki odstąpić na krok.

Wiek 10 lat to już poważna sprawa :). Warto wtedy zarazić czymś dziecko, pasją do czegoś :). W tym wieku prezenty powinny już być bardziej poważne, powoli zabawki będą odstawiane na drugi tor :)

Modele to fajny pomyśl pamiętam jak mój brat odstął pierwszy i już mu to zostało, a przy okazji jak sam powiedział nauczył się precyzji i cierpliwości przy sklejaniu.

Też jestem z klockami lego lub cobi np seria mała armia. Bardzo interesują się taką temetyką. A może modele do sklejania?

reklama
Hehehe dzięki za odpowiedzi,pytałam 6 lat temu:szok: ten chłopiec już dawno nie ma 10lat, nie musicie już odpowiadać;-)

Ostatnia edycja:
Do góry