reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pokój dla 2 - latka

To pokój mojej córci. Zdjęcia zrobione jakiś czas. Teraz troszkę się pozmieniało, coś doszło ;-) A Mysza to jeszcze moja ;-)

002.jpg

003.jpg

004.jpg

005.jpg

006.jpg

reklama
Pokoju nie ma ale są za to fajne zdjęcia ze spaceru. Miło popatrzeć.
A i tak teraz zauważyłam że Twoja córcia urodziła się 13 lutego:-) to tak jak ja.

Sandrusia nie ma jeszcze swojego pokoju. Ma swoje kaciki z zabawkami w kazdym miejscu naszego domku. Nie wiem kiedy zrobimy jej wlasny pokoik. I tak spedza z nami cale dnie wiec chyba jeszcze mamy czas.

Kazdy pokoik jak z bajki. Wszystkie dzieci sa napewno zachwycone :-)

LittlePrincess masz super plan na piekny pokoik dla wsojej ksiezniczki. Najbardzie przypadl mi do gustu ten parapet z "pelnej chaty" :tak: :-) i garderoba choc ja bym nie sprowadzala takich drzwi z zaluzjami (beznadziejne do sprzatania) ja bym zrobila takie jak lustrzane ale ni konoecznie musza byc tam lustra moze byc kolor scian albo jakas bajkowa postac. Duzo inwencja tworcza :-) ;-) :-)
Pokaz nam potem fotki jak bedziecie mieli gotowy pokoik :-)

Naur ladny Julka ma pokoik i najwazniejsze, ze jej sie podoba :-)
Bardzo mi sie podoba stoleczek i stolik z Ikea. Tez mam w palnach kupno takiego :-) jest tez komoda, szafka nocna do kompletu :tak: :-)

Inja wasz pokoik tez jest piekny :-) Sliczne sa te firaneczki i zasloneczki w oknie. Najbardziej podobaja mi sie ozdoby na scianach. U ans takie odpadja bo moj maz nie znosi "Kubusia Puchatka" Ale moze w zamian jakes inne beda mogly byc u nas;-) :-)

naja tez sie zastanawialam nad podloga w dziecinnym pokoju. My rowniez mieszkamy w domku jednorodzinnym i roznie jest z ta temperatura w pokojach. Staramy sie nie przegzewac dziecka. Wydaje mi sie, ze wykladzina dywanowa to jalepsze rozwiazanie jesli chodzi o dobrao dziecka. Tak jak mowisz dziecko spedza mnustwo czasu na kolanach na podlodze ilepeij zeby mialo cieplo. A jesli chodzi o sprzatanie to ydaje mi sie, ze jak az na dwa dni przejedziesz odkurzaczem to bedzie ok :-)

moniaa twoja corcia ma rowniez ladny pokoik. Bardzo spodobaly mi sie te mebelki. Jeszcze takich nie widzialam :confused: Ladjna kolorystyka i dodatki na scianach :-) Macie na podlodze kafelki :confused: :confused: Nie ciagnie od nich :confused: :confused: Fajny widok z okna ma wasza corcia. :tak: :-) :tak: :-) :tak: :-) :tak: Moja to by od okna nawet na krok nie odeszla. Tak bardzo lubi dzieci i place zabaw :-) :-) :-)

Witam
ten plac zabaw to nasz plac zabaw i nasz taras!! :-)
Dziękuje :)
Mebelki są firmy Black red White model Caps lock ;)
pozdrawiam!

monia to fajny macie ten plac zabaw swoj wlasny :-)

Jaki sprzet tam macie i gdzie kupowaliscie ??

Ja chyba najpier uzadze plac zabaw na placu, a potem dopiero pokoik :-)

Dzieki za nazwe mebelek. Znam ta firme ale jeszcze nie bylam w tym sklepie i jeszcze sie nie rozgladalam za niczym :-)

Mamy domek i ślizgawkę, konika na biegunach. Latem wystawiamy basenik dla małej. Chcieliśmy jeszcze piaskownicę tam postawić ale szkoda mi miejsca.
Jeszcze troche i się przeprowadzimy do domku, tam będzie duży ogród to zrobimy porządną piaskownicę :-)
Sprzęty kupowaliśmy u nas w sklepie :-)

ale identyczne rzeczy widziałam na allegro

moniaa dzieki za informacje :-)
No pewnie po co zagracac. Jak sie juz przeprowadzicie to bedziesz mogla mnustwo zabawek na placu poustawiac :-)

My mieszkamy w domu i placu mamy bardzo duzo, wiec jest gdzie ustawiac. Ale zastanawiam sie czy jest teraz sens cos kupowac bo w czerwcu lecimy do UK do meza (pracuje tam) i bedziemy tam mieszkac jaks czas wiec mysle sobie, ze moze tam zaczniemy kupowac zabawki do osobistego placu zabaw jak nam miejsca na tyle starczy :-) No nic pozyjemy zobaczymy :-)

reklama
Do góry