reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pokój dla 2 - latka

056.jpg

reklama
Witajcie przymierzam się do zakupu stolika i krzesełek do pokoju naszej córci. Czy kupowałyście już stoliki i krzesełka? i czy mogłybyście coś polecić?
pozdrawiam

W Ikei sa takie nie duze stoliki cos z rodzaju drewna chaba 55 wysokosci w roznych kolorach i stoleczki tez albo mozesz zobaczyc czy supermarkecie nie ma takich rzeczy.A ostatnio widzialam takie fajne tylko plastikowe.

Kupiłam właśnie stolik i krzesełko z Ikei zestaw Mammut fajnie wygląda i przypadł do gustu naszej córci. W tym wątku można zobaczyć je w poście Naur. My mamy czerwony stolik i czerwone krzesełko.
pozdrawiam

Sliczne pokoiki maja wasze maluszki. Ja tak ogladam ogladam i zauwazylam ze Wasze szkraby maja juz pozmieniane spanka ja zastanawiam sie czy nie jst za wczescnie co prawda mala w dzien sp na kanape ale w nocy obawiam sie i kłade ja do jej lozeczka .A poz tym mamy malutki pokoik i nie mam pojecia jak zmiescic te lale bajery, i komode na ciuchy i szafe............
a Was tak pieknie......

czesc mam maly problem moja corcia ma 2 latka i nie chce spac w łózeczku i myslimy razem z mezem nad kupnem jej wlasnego łozka i umeblowaniu pokoiku i nie mamy pomysłu czy ktos zna ciekawe strony z mebelkami dla dzieci ] z gory dzieki :-)

babyroom-mati.jpg

a my mamy tak: łóżeczko zostało przerobione na wersję kabrio za pomoca taty i kawałka deski. Szafa jest pomalowana pzreze mnie i ściany dookoła otacza las drzewek - malowałam w 8m ciąży :-)

Też mamy stolik i krzesełko z ikeii - takie plastikowa czerwone - sprawdza się, zwłaszcza, że mysza rysuje po wszystkim.

A tu moje pomysły:

wystawki%20%281%29.jpg

wystawki z butkami małej

q5v1Dmxm78_x1zb9F3wvxA

reklama
Do góry