reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pokój dla 2 - latka

Dzięki Madzia za uznanie! Teraz jak są zabawki wygląda to jeszce bardziej kolorowo no i tak zamieszkale. A cena taka bo beb malowania narazie. Potem, jak bedzie cieplo to pomalujemy tę ścianę z obrazkami na brzoskwiniowo a resztę odświerzymy. Mebelki Black&Red&White niedrogo a łóżko i dodatki Ikea; ja tam wolę rolety, mniej kurzu.

reklama
tak wygląda pokoik naszej córki :-)

1001204yo9.jpg

1001200ob7.jpg

1001205hp0.jpg

1001208bg0.jpg

1001210ij7.jpg

Brakuje tutaj szafy jest wnękowa ;) jak zrobie foto to dokleje.
pozdrawiam

dziewczyny, spojrzcie tutaj:

www. globinit. com. pl

nie chodzi mi o ceny mebelkow, bo sa dosc wysokie, a raczej o inspiracje...

takie dekoracje mozna zrobic samemu niewysokim kosztem... mysle ze w kazdym miescie znajdzie sie zaklad stolarski wyposazony w wyzynarke, a cienka sklejka i farby do drewna to nie jakis wielki koszt... niepowtarzajne pomysly oczywiscie w glowie... ;-)

Witajcie
Właśnie organizujemy pokoik dla naszej córeczki Marysi i fajnie, że tu zajrzałam. Świetną inspiracją jest dla mnie pokoik małej Madzi (zaprezentowany przez Inja). Jest bardzo kolorowy, optymistyczny i poprostu jak z bajeczki. Brzoskwiniowe ściany i ciemniejsza wykladzina świetnie grają ze sobą.Do tego domek i huśtawka (również w kolorach natury), regalik i osłonka grzejnika kolor naturalny buk??? (na moje oko). firanek nie lubię ale te podobają mi się na tyle (w tym zestawieniu), że już podjęłam decyzję o ich zakupie. Gratuluję, nie dziwię się, że córeczka dobrze się tam czuje. Pozdrawiam
Annika

Przeglądałam mebelki na stronie zaproponowanej przez Teddy - są naprawdę śliczne, warte uwagi.

Dziękuję bardzo Annika J za miłe słowa, cieszę się, że komuś się podoba a nawet chce zrobić coś podobnego, powodzenia.
Pozdrawiam Inja

Ja tez mysle wlasnie o zrobieniu pokoiku dla coreczki ktora za 2 miesiace skonczy 2 latka. Musze przyznac, ze bardzo podobaja mi sie dodatki z IKEI w pokoiku u maluszka Naur istrasznie zaluje, ze tu u nas nie ma IKEI :(

Obowiazkowa garderoba z drzwiami rozsuwnymi białymi w żaluzje jak w USA. na razie w Polsce nie znalazłam takich. Może ktoś sie orientuje. Najwyżej trzeba będzie zamówić w Stanach, ale po co dodatkowe koszty.
Wiec takie drzwi mozna kupic w sklepach OBI. Sa w roznych wymiarach i w roznych kolorach drewna. Wystarczy dokupic potrzebne prowadnice i rolki i albo przebudowac stara szafe, albo zrobic szafe wbudowana.

Inja! Pokoik Madzi jest przepiękny!!! Bardzo mi się podoba. Swietny pomysł na ściany, chyba wykombinuje coś podobnego. Pozdrawiam i dziękuję za inspirację, zaraz wchodzę na allegro:-) .

reklama
Witajcie :-)
Śliczne te pokoiki Waszych dzieci :-)

Moja córcia już też od dawna ma zrobiony. I jak tylko będę wiedziała jak, to wkleję fotki ;-)
Uwielbie Kubusia Puchatka, więc jak się domyślacie w pokoju go dużo ;-)
Wykładzinę mamy, bo pokój wydaje mi się wtedy bardziej przytulny :-) I szczerze mówiąc nadal jest w bardzo dobrym stanie :-) Jakoś to moje dziecię się nauczyło, że nic na nim nie rozlewa ;-) A jak chce jeść lub pić, to siada przy stole ;-)
Oczywiście franki i zasłonki obowiązkowo :-)
Kolory ścian w dwóch pastelowych odcieniach, a sufit pomalowany na jasno niebieski. (Nawet córcia pomgała w malowaniu).

Przepraszam, ale córcia woła.
Miłego dnia i przyjemnego szykowania pokoików :-)

Do góry