reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

reklama
nooo dziewczyny
no i jak wczesniej kiedys tam pisalam zazwyczaj wieczorkiem bralam Szantusie do siebie na kolana dawalam herbatke do wypicia ona wypijala i bach.. zasypiala
big_smile.png
a dzis bylo tak.. szalala szalala przebralam ja w pidzamke tego szalenczaka i wlozylam do jej lozeczka, dalam jej misia i przymknelam drzwi i tyle ja widzielismy albo slyszelismy
big_smile.png
spi jak zaczarowana bez zadnego marudzenia ani nic..
big_smile.png
moze tak juz po prostu zawsze bedzie? w koncu to duza pannica
big_smile.png

nie wiem tylko dlaczego wczesniej tak nie zrobilam hihihi :D

nooo dziewczyny
no i jak wczesniej kiedys tam pisalam zazwyczaj wieczorkiem bralam Szantusie do siebie na kolana dawalam herbatke do wypicia ona wypijala i bach.. zasypiala
big_smile.png
a dzis bylo tak.. szalala szalala przebralam ja w pidzamke tego szalenczaka i wlozylam do jej lozeczka, dalam jej misia i przymknelam drzwi i tyle ja widzielismy albo slyszelismy
big_smile.png
spi jak zaczarowana bez zadnego marudzenia ani nic..
big_smile.png
moze tak juz po prostu zawsze bedzie? w koncu to duza pannica
big_smile.png

nie wiem tylko dlaczego wczesniej tak nie zrobilam hihihi :D
Domiska musiałaś dorosnąć do córci:-):-):-)
tą metodę stosuję od czasów Wojtka, działa stuprocentowo:-p

U nas mała rewolucja przenieśliśmy łóżeczko do sypialni i zamierzam usypiac Alę sposobem Bedyty i Domiśki :tak: Na pewno na początku będzie ostry bunt, ale sie nie dam

Bedytko u nas jak Szantusia miala kolo 7 -8 miesiect i ja chcialam tak zostawic byl bunt :/ wczesniej zasypiala sama a pozniej taka zmiana :D no ale odpukac poki co znowu ladnie zasypia sama :D

Aga monika trzymam kciuki za nauke zasypiania !!! a dlaczego przenosisz lozeczko do sypialni???

ojjj hihi to faktycznie :D:D trzymam kciuczki by Ala sie szybciutko przestawila na swoje lozeczko :D:D dawaj nam znac jak wam idzie!!!:))

ja musze odpukac mala od urodzenia spi sama :D a od 3 meisiaca w swoim pokoiku :D

AgaMonika życzę powodzenia!! a nóż widelec się uda, a jak nie to kupuj samodzielne łóżko dla Ali:tak:
nasza Alka cały czas sama zasypia, na początku jeszcze przy cycu zasypiała, ale jak nie usnęła to kładłam ja do łóżeczka i wychodziłam z pokoju, czasem trzeba było wejść jeszcze podać smoka, do tej pory tak jest, generalnie usypia od razu;-)

przez te ostanie zawirowania związane z ząbkowaniem juka się mi przestawiła ze snem:-) na lepsze!! tzn. od kilku dni zasypia ok 20-20.30 bosze...w końcu wieczór mam dla siebie:-D:-D mało tego- śpi do 8 rano:szok::szok:

kurka, mam nadzieję że już jej tak zostanie:-):-)

reklama
Ewuś super, że Julcia się tak przestawiła:-) U nas Ala zasypia nadal ok. 23.00:no:
ale ja mam utrudnione zadanie, bo u nas ostatnio dom pełen ludzi. I mała nie może spać jak wie, że w pokoju obok coś się dzieje:huh:

Do góry