reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

reklama
nooo dziewczyny
no i jak wczesniej kiedys tam pisalam zazwyczaj wieczorkiem bralam Szantusie do siebie na kolana dawalam herbatke do wypicia ona wypijala i bach.. zasypiala
big_smile.png
a dzis bylo tak.. szalala szalala przebralam ja w pidzamke tego szalenczaka i wlozylam do jej lozeczka, dalam jej misia i przymknelam drzwi i tyle ja widzielismy albo slyszelismy
big_smile.png
spi jak zaczarowana bez zadnego marudzenia ani nic..
big_smile.png
moze tak juz po prostu zawsze bedzie? w koncu to duza pannica
big_smile.png

nie wiem tylko dlaczego wczesniej tak nie zrobilam hihihi :D

nooo dziewczyny
no i jak wczesniej kiedys tam pisalam zazwyczaj wieczorkiem bralam Szantusie do siebie na kolana dawalam herbatke do wypicia ona wypijala i bach.. zasypiala
big_smile.png
a dzis bylo tak.. szalala szalala przebralam ja w pidzamke tego szalenczaka i wlozylam do jej lozeczka, dalam jej misia i przymknelam drzwi i tyle ja widzielismy albo slyszelismy
big_smile.png
spi jak zaczarowana bez zadnego marudzenia ani nic..
big_smile.png
moze tak juz po prostu zawsze bedzie? w koncu to duza pannica
big_smile.png

nie wiem tylko dlaczego wczesniej tak nie zrobilam hihihi :D
Domiska musiałaś dorosnąć do córci:-):-):-)
tą metodę stosuję od czasów Wojtka, działa stuprocentowo:-p

U nas mała rewolucja przenieśliśmy łóżeczko do sypialni i zamierzam usypiac Alę sposobem Bedyty i Domiśki :tak: Na pewno na początku będzie ostry bunt, ale sie nie dam

Bedytko u nas jak Szantusia miala kolo 7 -8 miesiect i ja chcialam tak zostawic byl bunt :/ wczesniej zasypiala sama a pozniej taka zmiana :D no ale odpukac poki co znowu ladnie zasypia sama :D

Aga monika trzymam kciuki za nauke zasypiania !!! a dlaczego przenosisz lozeczko do sypialni???

ojjj hihi to faktycznie :D:D trzymam kciuczki by Ala sie szybciutko przestawila na swoje lozeczko :D:D dawaj nam znac jak wam idzie!!!:))

ja musze odpukac mala od urodzenia spi sama :D a od 3 meisiaca w swoim pokoiku :D

AgaMonika życzę powodzenia!! a nóż widelec się uda, a jak nie to kupuj samodzielne łóżko dla Ali:tak:
nasza Alka cały czas sama zasypia, na początku jeszcze przy cycu zasypiała, ale jak nie usnęła to kładłam ja do łóżeczka i wychodziłam z pokoju, czasem trzeba było wejść jeszcze podać smoka, do tej pory tak jest, generalnie usypia od razu;-)

przez te ostanie zawirowania związane z ząbkowaniem juka się mi przestawiła ze snem:-) na lepsze!! tzn. od kilku dni zasypia ok 20-20.30 bosze...w końcu wieczór mam dla siebie:-D:-D mało tego- śpi do 8 rano:szok::szok:

kurka, mam nadzieję że już jej tak zostanie:-):-)

reklama
Ewuś super, że Julcia się tak przestawiła:-) U nas Ala zasypia nadal ok. 23.00:no:
ale ja mam utrudnione zadanie, bo u nas ostatnio dom pełen ludzi. I mała nie może spać jak wie, że w pokoju obok coś się dzieje:huh:

Do góry