reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

Ewus, super, gratuluje! :tak: Oby tak juz zostalo! :tak:

U nas nie jest zle, mala zasypia ok. 22 i spi nawet do 10 :-p(o ile mam wolne).
W nocy 1-2 krociutenkie pobudki na picie i spi dalej, a dzisiaj w nocy nie obudzila sie w ogole.
Przedwczoraj bylo kiepsko, bo zasnela dopiero przed polnoca, a o 3 nad ranem obudzila sie z placzem i plakala prawie przez godzine :szok: Musialam ja nosic, tulic itd. i w koncu padla :baffled: Pierwszy raz sie zdarzylo cos takiego.

reklama
U nas jak narazie też ok. mała przesypia całą noc bez pobudki, ale jakieś 5 dni temu dała też godzinny koncert, a wszystko przez jeden odcinek teletubisiów (w którym występuje miś i lew, bała się ryczącego lwa mówiła "boi, boi" i pakowała mi się na kolana) Oczywiście zaraz go wyłączyłam, ale wystarczyło....żeby w nocy jej się to przyśniło :frown:

Bedyta co ja biedna na to poradze, że ona taka strachliwa;-):-D

Dzisiaj chciałam ją położyć o 21.30 ....a gdzie tam, mowy nie ma o spaniu no i zgadnijcie co teraz robi?.....znowu wałkuje bajki:no:

ja jestem w konkretnym szoku...od paru dobrych wieczorów Ami o 20.15 juz śpi:szok: ale tak ją cioram do południa na dworze ze ledwo juz łazi i jest tak padnięta ze chce na rece:-ppopołudniu ostatnio śpi góra 1,5godziny wiec o po kołysance na mini mini juz idzie do łózka:tak:

u nas bez zmian- julka zasypia ok 22 i wstaje między 7-8:baffled: w ciągu dnia godzinna drzemka... ehhh mojemu dziecku to chyba szkoda czasu na sen:baffled:

Ewus, u nas jest podobnie. Ale kiedys Julka chodzila spac jeszcze pozniej, prawda? Tak mi sie kojarzy, ze bylo opodbnie jak u nas. Piotrus sam sie przestawil na zasypianie o 21/21.30. Wstaje ok. 7. I w dzien spi godzine, czasem pare minut dluzej.

Ewus, u nas jest podobnie. Ale kiedys Julka chodzila spac jeszcze pozniej, prawda? Tak mi sie kojarzy, ze bylo opodbnie jak u nas. Piotrus sam sie przestawil na zasypianie o 21/21.30. Wstaje ok. 7. I w dzien spi godzine, czasem pare minut dluzej.

tak ollesiu- julci zasypiała ok 23, a czasami i później:baffled::baffled:
czyli piotrusiowi też szkoda czasu na sen:-p

mada czyli wietrzenie działa:-) moja Alka to chyba pół życia prześpi, dalej ma drzemki w dzień po 3 godziny, a wieczorem w okolicach 20 już ziewa no i zasypia w 5 minut;-)

reklama
Do góry