reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

no i udało się ALkę przestawić, zasypia ok. 21 a wstaje między 8 a 9, oczywiście długa drzemka w ciągu dnia dalej jest:tak: dzisiaj 4 godziny, tak się wyszalała w ogródku:laugh2:

reklama
Domiska, Sara tez potrafi rano tak dlugo spac :tak::-) Wczoraj wstala o 10:20 :szok::-D (ale zasnela wieczorem po 23:00)

Bedytka, fajnie, ze sie udalo mala przestawic tak szybko :tak:A po takim szalenstwie w ogrodku to nie dziwic sie, ze padla w ciagu dnia na tak dlugo ;-):-)

a jak u was jest po zmianie czasu???

bo moje dziecko jeszcze funkcjonuje wg starego, niestety:-(

Natek funkcjonuje na nowym bez problemu, zresztą on już kilka tygodni wczesniej zaczął wstawać o świcie :dry: ale już pierwszego dnia nowego czasu położyliśmy go spać o stałej godzinie i usnął bez problemu :tak:

Alce też pomogła zmiana czasu, bo ostatnio wstawała o 6:-p razem ze mną do pracy...a wczoraj mnie w konia zrobiła, położyłam ją o 21, idę spać za jakąś godzinę, a ta małpka stoi w łóżeczku i gada, musiałam wyjść z pokoju, poczekać aż zaśnie i dopiero mogłam spać ja:laugh2:

Mati idzie spac o 21.00 - 21.30, spi do 7.00 - 8.00.
Potem spi od 11.00- 12.00 do 13.00-14.00
Albo od 10.00 - do 12.00 a potem jeszcze od 16.00 do 17.00

No taki troszke spioszek.;-)

ewo gratulacje dla Julci:))

Ipanema hihi widze ze i u was spioszkowato :D

u nas to samo mala zasypia kolo 21, budzimy ja po 7 (jesli pracujemy) pozniej ma dwie drzemki kolo obydwie okolo 2h kazda:D jedna kolo poludnia jedna po poludniu i pozniej spanko :D jak ja rano nie obudze to wlasnie spiiiii i spiii :D

zobacyzmy o ktorej dzis wstanie hihi :D

reklama
Ewus, fajnie, ze udalo sie Julcie przestawic :tak:

Ipanema, maly spioczek z Matiego ;-):-)

Sara w ciagu dnia ma tylko 1 drzemke - max. 1h albo w ogole nie spi.
Ze wzgledu na moja chorobe przez 2 dni nie byla na spacerze (mojej mamy nie bylo), wiec siedzialysmy caly dzien w domu i Sara o dziwo 2 razy sama zasnela w ciagu dnia pijac herbatke i ogladajac w lozeczku bajke :-):-):-)

No i chwale sie raz jeszcze, ze juz 3 dni z rzedu zasypia sama u siebie w lozeczku :-):-):-) Co prawda ogladajac bajke i bawiac sie Tubisiem, ale sama :tak::-):tak: Nad ranem przychodzi jeszcze do mnie, ale powolutku i od tego bede ja odzwyczajac :tak:

Wieczorem zasypia kolo 21:00 i spi do ok. 8:00 (jak ide do pracy), bo jak mam wolne to zasypia zazwyczaj pozniej i spimy rano dluzej.

Do góry