reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Domiska, Sara tez potrafi rano tak dlugo spac :-) Wczoraj wstala o 10:20 (ale zasnela wieczorem po 23:00)
Bedytka, fajnie, ze sie udalo mala przestawic tak szybko A po takim szalenstwie w ogrodku to nie dziwic sie, ze padla w ciagu dnia na tak dlugo ;-):-)
Bedytka, fajnie, ze sie udalo mala przestawic tak szybko A po takim szalenstwie w ogrodku to nie dziwic sie, ze padla w ciagu dnia na tak dlugo ;-):-)
sandra1982
Sara to nie wiem czy sie dostosowala, bo i tak dalej chodzi spac najczesciej ok. 22 i wstaje po 8:00a jak u was jest po zmianie czasu???
bo moje dziecko jeszcze funkcjonuje wg starego, niestety:-(
a jak u was jest po zmianie czasu???
bo moje dziecko jeszcze funkcjonuje wg starego, niestety:-(
Natek funkcjonuje na nowym bez problemu, zresztą on już kilka tygodni wczesniej zaczął wstawać o świcie ale już pierwszego dnia nowego czasu położyliśmy go spać o stałej godzinie i usnął bez problemu
Alce też pomogła zmiana czasu, bo ostatnio wstawała o 6 razem ze mną do pracy...a wczoraj mnie w konia zrobiła, położyłam ją o 21, idę spać za jakąś godzinę, a ta małpka stoi w łóżeczku i gada, musiałam wyjść z pokoju, poczekać aż zaśnie i dopiero mogłam spać ja
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
Mati idzie spac o 21.00 - 21.30, spi do 7.00 - 8.00.
Potem spi od 11.00- 12.00 do 13.00-14.00
Albo od 10.00 - do 12.00 a potem jeszcze od 16.00 do 17.00
No taki troszke spioszek.;-)
Potem spi od 11.00- 12.00 do 13.00-14.00
Albo od 10.00 - do 12.00 a potem jeszcze od 16.00 do 17.00
No taki troszke spioszek.;-)
Domiska
Sierpniowa Mama'06
ewo gratulacje dla Julci)
Ipanema hihi widze ze i u was spioszkowato
u nas to samo mala zasypia kolo 21, budzimy ja po 7 (jesli pracujemy) pozniej ma dwie drzemki kolo obydwie okolo 2h kazda jedna kolo poludnia jedna po poludniu i pozniej spanko jak ja rano nie obudze to wlasnie spiiiii i spiii
zobacyzmy o ktorej dzis wstanie hihi
Ipanema hihi widze ze i u was spioszkowato
u nas to samo mala zasypia kolo 21, budzimy ja po 7 (jesli pracujemy) pozniej ma dwie drzemki kolo obydwie okolo 2h kazda jedna kolo poludnia jedna po poludniu i pozniej spanko jak ja rano nie obudze to wlasnie spiiiii i spiii
zobacyzmy o ktorej dzis wstanie hihi
reklama
sandra1982
Ewus, fajnie, ze udalo sie Julcie przestawic
Ipanema, maly spioczek z Matiego ;-):-)
Sara w ciagu dnia ma tylko 1 drzemke - max. 1h albo w ogole nie spi.
Ze wzgledu na moja chorobe przez 2 dni nie byla na spacerze (mojej mamy nie bylo), wiec siedzialysmy caly dzien w domu i Sara o dziwo 2 razy sama zasnela w ciagu dnia pijac herbatke i ogladajac w lozeczku bajke :-):-):-)
No i chwale sie raz jeszcze, ze juz 3 dni z rzedu zasypia sama u siebie w lozeczku :-):-):-) Co prawda ogladajac bajke i bawiac sie Tubisiem, ale sama :-) Nad ranem przychodzi jeszcze do mnie, ale powolutku i od tego bede ja odzwyczajac
Wieczorem zasypia kolo 21:00 i spi do ok. 8:00 (jak ide do pracy), bo jak mam wolne to zasypia zazwyczaj pozniej i spimy rano dluzej.
Ipanema, maly spioczek z Matiego ;-):-)
Sara w ciagu dnia ma tylko 1 drzemke - max. 1h albo w ogole nie spi.
Ze wzgledu na moja chorobe przez 2 dni nie byla na spacerze (mojej mamy nie bylo), wiec siedzialysmy caly dzien w domu i Sara o dziwo 2 razy sama zasnela w ciagu dnia pijac herbatke i ogladajac w lozeczku bajke :-):-):-)
No i chwale sie raz jeszcze, ze juz 3 dni z rzedu zasypia sama u siebie w lozeczku :-):-):-) Co prawda ogladajac bajke i bawiac sie Tubisiem, ale sama :-) Nad ranem przychodzi jeszcze do mnie, ale powolutku i od tego bede ja odzwyczajac
Wieczorem zasypia kolo 21:00 i spi do ok. 8:00 (jak ide do pracy), bo jak mam wolne to zasypia zazwyczaj pozniej i spimy rano dluzej.