reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

AgaMonika moja Alka ten kawałek uwielbia, chodzi za nami i ryczy żeby nas przestraszyć:szok:
Sara robi to samo :-D:-D:-D W ogole jak dorwie jakas maskotke lwa czy tygrysa to chodzi z nim za nami i udaje, ze on nas gryzie :-D:-D:-D

Mada, wlasnie tez mialam pisac, ze jestem w szoku, bo Sara pada mi ostatnio najpozniej o 21 :-) Ale tez niezle sie zmeczy w ciagu dnia, bo przynajmniej 1.5h biega w ogrodzie :-):-):-)

A jezeli chodzi o dzienne spanie to zazwyczaj spi max. 1h albo wcale, ale wtedy juz ok. 18 jest nie do zniesienia, bo tak marudzi, ze szok :baffled:
W nocy spi ladnie, na picie dalej sie budzi 1-2 razy, ale juz sie przyzywczailam i mi to nie przeszkadza :-)

reklama
zaczynamy kłaść później Alkę wieczorem, bo przez ostatni tydzień się budzi o 6 i drze AM!! mi to co prawda nie przeszkadza bo i tak wstaję, no ale teściowa też się musi zrywać o świcie:tak:

Mój też budzi się o świcie... przestawił się już na czas letni, a ja dalej jadę na zimowym :dry:
Zastanawiam się nad założeniem rolet w jego pokoju, może to pociemniłoby dodatkowo pokój i pospałby troszkę dłużej? :confused2:

Mój też budzi się o świcie... przestawił się już na czas letni, a ja dalej jadę na zimowym :dry:
Zastanawiam się nad założeniem rolet w jego pokoju, może to pociemniłoby dodatkowo pokój i pospałby troszkę dłużej? :confused2:
Leika myślałam o tym samym:tak: tylko u mnie rolety już są, ale jasne, chyba będę dodatkowo zasłaniać (zasłony mam ciemne) i przede wszystkim muszę zacząć używać wibracji do budzenia, bo na razie nie widzę szans na wyprowadzkę z sypialni:-(

Sara tez zaczela mi sie wczesniej budzic, na szczescie nie jest to godz. 6:00 :-p tylko miedzy 7:00 a 8:00 z niewielkimi odchyleniami :-pJak ide do pracy to jak najbardziej mi to nie przeszkadza, ale jak mam na drugi dzien wolne to jednak chyba wole, zeby zasypiala pozniej, ale dala mi rano pospac :tak::-)

u nas bez zmian:-)
chociaż dzisiejsza noc była przekichana, a właściwie przesmarkana;-) w dosłownym znaczeniu tego słowa... julkę taki katar dopadł, że budziła się sie co chwilę... ale luzik- nie była jakoś bardzo upierdliwa:-p:-p domagała się po prostu co chwilę herbatki, więc zrobiłam cały termos i w razie potrzeby tylko uzupełniałam butelkę:-)

reklama
Ewus, oby Julci jak najszybciej przeszedl katarek :tak: Sara tez zawsze wiecej pije jak ma nosek zatkany - sluzowka w buzce sie wysusza przez oddychanie buzia i to pewnie dlatego.
Zeby dzisiejsza nocke juz ladnie przespala :tak:

Do góry