reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

Bedyta, :-D:-D:-D:-D

Majka tez czasem spi do 3 godz. zdarza jej sie,ze bierze mnie za reke, mowi "pać" i "daj ocyk" i ciagnie do lozeczka,.o dziwo w dzien nie ma najmniejszego sprzeciwu spania u siebie, w nocy tylko u nas spi od 22 do 8-9

reklama
bedyta- nie mogę:-D:-D:-D:-D:-D

za nami kiepska noc... po 12 do 3 julcia nie spała...płakała, rzucała sie po łózeczku, a jak ja do swojego łóżka przeniosłam, to uciekała:baffled::baffled:

:-D:-D:-D bedyta bo ure ze smiechu, jak to z kremami???? u nas koniecznie musi byc dudu, na szczescie nie znamy smoczka
no jak to czemu:-) dba o cerę:-p dwa razy dziennie każe się smarować, dodatkowo, obowiązkowo na spacer, no i przynajmniej dwa razy dziennie zmienia buty (czyt. papcie:-p) prawdziwa baba:-)

Oj, dawno tu nie zerkalam.

Musze sie Wam pochwalic troszke - od 5 dni usypiam Jagode w lozeczku. Jeszcze sie buntuje momentami przed swoim lozeczkiem, ale mowie jej od pierwszego dnia, ze musi sie nauczyc spac w swoim lozeczku, bo jest juz duza, dzielna i na pewno da sobie rade... I dziala. Dzisiaj mnie tylko zirytowala i skonczylo sie samodzielnym zasypianiem bez rodzicow - byla cholernie zmeczona, ale bylo za jasno wiec zasnac nie chciala. Wsadzilam ja do lozeczka i wyszlam. Awantura byla godzinna - wchodzilismy raz na jakis czas albo ja albo maz i w koncu zasnela.
Wlasnie spi a ja sie na bb opierdzielam ;-)

Karoo, GRATULACJE!:tak:
Jak wygladalo to zasypianie? Kladlas ja wieczorkiem i wychodzilas czy siedzialas przy niej? Bo ja tez przymierzam sie do przeniesienia Sary z mojego lozka z powrotem do jej lozeczka, ale odkladam to kazdego dnia na kolejny :-p
Szczebelki masz wyciagniete?

Sara wieczorami bez problemu zasypia, ale musze to 10 minut przy niej lezec, przy zgaszonym swietle. Pije mleczko, nogi koniecznie wyklada na mnie i zasypia :-)

Karoo no to super ze sie mala dala nauczyc :-D

moje dziecie tez spi i jeczy w nocy czasem sie budzi z placzem no ale widze ze nie tylko Julka ma takie problemy ze spac nie moze :baffled:

reklama
karoo- gratulacje dla jagody!!!

sandra- jak to nogi wyklada na ciebie??? musi to komicznie wyglądać:-D:-D

Do góry