reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

Witaj Dorota i witaj Mikolajku. Bardzo nam milo powitac kolejnego mezczyzne na BB. Ja rowniez mam na imie Dorota ;-). Twoj synek jest przeslodki.

reklama
Pszczola od jakichs 10 dni nie sypia w dzien:szok: Od czasu do czasu zdarza jej sie zasnac na spacerze w wozku lub w samochodzie, ale to na max. 30 minut. W nocy spi za to idealnie, rowne 13 godzin (od 20 do 9), z 1-2 pobudkami na cyca (a ze spie z nia w lozku, to tak jakby sie wcale nie budzila).

Dominique, Sara tez ostatnio nie chce spac w dzien - juz 2 spacery pod rzad nie spala. Przedwczoraj zasnela na 15 min. w lozku (o dziwo, o 18:00 jak juz na nogach sie slaniala ;-)), a wczoraj po 17:00 jak jechalam z ojcem zawiezc siostre i chrzestna na dworzec.

W nocy tez spi ostatnio lepiej, ale i tak sie budzi kilka razy na picie, ale ze spi ze mna to tez mi to nie przeszkadza, bo tylko podaje jej butelke i zasypiam :-)

Piotrek spi w nocy 9/10 godzin. W dzien 1,5/2 godziny. Nie wiem po kim on to ma, bo ja z P. to straszne spiochy jestesmy... :-p

U nas przez przedzkole z dwoch drzemek zrobila sie jedna, zazwyczaj neicale 2 godziny. Ale za to Pat pada o 21 najpozniej...

u nas nocne spanie bez przerw od 21.00 do 6;00 rano , nastepnie konieczna zmiana pieluchy z wazacej 10 kilo siuskow na czysta, przytulas , ewentualnie napicie sie wody i spanie jeszcze przez 1 h lub 1,5, w weekendy zawsze ta godzinka z rodzicami w duzym lozku ;))))

w dzien konieczna drzemka , ostatnio okolo 1 h

nie nazekamy naprawde bym sie wysypiala gdyby nie stefek , ktory nie zna litosci nad matka juz teraz ;))))))

Alka śpi jak Pszczoła;-) tylko bez cyca w nocy:-p od 20 do 8 z niewielkim poślizgami, w dzień śpi 2 do 3 godzin, a dzisiaj pierwszy raz usypia bez smoka, przegryzła jednego, więc wyrzuciłam, a drugi jej się nie podoba (ale w łóżeczku go zostawiłam, więc zobaczymy, czy się z nim nie pogodziła) ale za to śpi z dwoma kremami do twarzy, chyba się boi zmarszczek:-)

reklama
Do góry