reklama
dominique.p
Fanka BB :)
Pszczola od jakichs 10 dni nie sypia w dzien
Od czasu do czasu zdarza jej sie zasnac na spacerze w wozku lub w samochodzie, ale to na max. 30 minut. W nocy spi za to idealnie, rowne 13 godzin (od 20 do 9), z 1-2 pobudkami na cyca (a ze spie z nia w lozku, to tak jakby sie wcale nie budzila).
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dominique, Sara tez ostatnio nie chce spac w dzien - juz 2 spacery pod rzad nie spala. Przedwczoraj zasnela na 15 min. w lozku (o dziwo, o 18:00 jak juz na nogach sie slaniala ;-)), a wczoraj po 17:00 jak jechalam z ojcem zawiezc siostre i chrzestna na dworzec.
W nocy tez spi ostatnio lepiej, ale i tak sie budzi kilka razy na picie, ale ze spi ze mna to tez mi to nie przeszkadza, bo tylko podaje jej butelke i zasypiam :-)
W nocy tez spi ostatnio lepiej, ale i tak sie budzi kilka razy na picie, ale ze spi ze mna to tez mi to nie przeszkadza, bo tylko podaje jej butelke i zasypiam :-)
u nas nocne spanie bez przerw od 21.00 do 6;00 rano , nastepnie konieczna zmiana pieluchy z wazacej 10 kilo siuskow na czysta, przytulas , ewentualnie napicie sie wody i spanie jeszcze przez 1 h lub 1,5, w weekendy zawsze ta godzinka z rodzicami w duzym lozku
)))
w dzien konieczna drzemka , ostatnio okolo 1 h
nie nazekamy naprawde bym sie wysypiala gdyby nie stefek , ktory nie zna litosci nad matka juz teraz
)))))
w dzien konieczna drzemka , ostatnio okolo 1 h
nie nazekamy naprawde bym sie wysypiala gdyby nie stefek , ktory nie zna litosci nad matka juz teraz
Alka śpi jak Pszczoła;-) tylko bez cyca w nocy
od 20 do 8 z niewielkim poślizgami, w dzień śpi 2 do 3 godzin, a dzisiaj pierwszy raz usypia bez smoka, przegryzła jednego, więc wyrzuciłam, a drugi jej się nie podoba (ale w łóżeczku go zostawiłam, więc zobaczymy, czy się z nim nie pogodziła) ale za to śpi z dwoma kremami do twarzy, chyba się boi zmarszczek:-)
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
reklama