reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

skąd ja to znam:no:

u nas identycznie 8-9 godzin w nocy i jedna drzemka (zazwyczaj godzinna) w ciągu dnia...
To samo u nas. Zasypianie po 23:00, spanie do ok. 9:00 (plus minus, zalezy o ktorej zasypia), a wciagu dnia tylko 1 drzemka ok. godziny.

No i spi caly czas ze mna w lozku, w dodatku w poprzek - na szczescie spimy we 2, wiec jakos sie wysypiam :-p

Jaaga, brawo dla Hani! W koncu duza juz z niej dziewczynka :tak::-)

reklama
JAAGA brawo dla Hanki!!
Wojtek dostał duże łóżko na drugie urodziny, bez problemu pożegnał łóżeczko:tak:

. U nas spanie na duzym lozku samemu nie zdaloby egzaminu, bo Pat sie tak wierci ze pewnie by zlecial z lozka nie raz.
u nas podobnie... julcia niemożliwie sie kreci i wierci...
jakiś czas temu julcia usnęła na kanapie (rozłożonej), spuściłam ją na moment i... spadła:-( taka nieprzyjemną pobudkę miała...

brawo dla hani!!!!

dziewczyny czy moge podac viburcol tylko dlatego,ze mala placze w nocy? nie kupilam go jeszcze i nie wiem co jest napisane w ulotce, wiem tylko,ze to na m.in. uspokojenie.....podawac czy nie? bo idzie juz 3 tydzien placzu w nocy......:baffled:

zuch z Hani!:-)

redaktorka - a probowalas dac malej herbatke z melisy przed snem?

Moj chlopczyk jak mial ciezkie nocy, dostawal butelke ( bidon raczej ) po kapieli z herbatka z melisy.

Zalac melise wrzatkiem, odstawic na kilka minut. Rozcienczyc woda dodac jakis syrop. Ja dodawalam zawsze z pigwy ( wlasnej roboty ). I spokojnie spal po tym.

Redaktorka, u nas to samo - tez w nocy kilka pobudek z rykiem :baffled: A dzisiaj nad ranem obudzila sie nagle z takim histerycznym placzem, ze pozniej jak juz spala to az ja przytykalo, tak sie zapowietrzyla...Nie wiem czy cos sie jej snilo czy to zeby czy moze cos innego :baffled:
Sprobuj, moze Viburcol pomoze. U nas ani Viburcol ani melisa nie zdaja egzaminu.

Natek też dziś obudził się z płaczem o 6-tej... czyli jakieś 2 godziny wcześniej niż zwykle, jeszcze ciemno było...
ale chyba mam winowajcę - znalazłam przed chwilą prawą dolną czwórkę ;-):tak:

reklama
gartulacje dla Nata i reszcie slicznie zabkujacych maluchow!!:-):-)

Ipanema
, dzieki za przypomnienie o tej melisie!, na pusta czache zapomnialam, jak nie poskutkuje to moze wtedy zakupie czopki

Do góry