reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Leika, gratulacje dla Was! Super!
Wama, sprobuj z Viburcolem! Nam nie za bardzo pomaga, ale wiem, ze duzo osob stosuje u maluszkow i widza efekty
A moje dziecko chyba mi na zlosc robi Jak mam na drugi dzien wolne to sie budzi kilka razy w nocy, jeczy, rano wstaje 6-7 i o dalszym spaniu mowy nie ma, a jak ide do pracy to przesypia nocke, a rano trudno mi ja dobudzic Juz kilka razy mialam taka sytuacje, lacznie z dniem wczorajszym jak mialam wolne i dzisiejszym jak szlam do pracy
Wama, sprobuj z Viburcolem! Nam nie za bardzo pomaga, ale wiem, ze duzo osob stosuje u maluszkow i widza efekty
A moje dziecko chyba mi na zlosc robi Jak mam na drugi dzien wolne to sie budzi kilka razy w nocy, jeczy, rano wstaje 6-7 i o dalszym spaniu mowy nie ma, a jak ide do pracy to przesypia nocke, a rano trudno mi ja dobudzic Juz kilka razy mialam taka sytuacje, lacznie z dniem wczorajszym jak mialam wolne i dzisiejszym jak szlam do pracy
Bedyta chyba mialas racje, bo dzis Pat juz spal calkiem dobrze. Chyba musial mu sie ten zabek do konca przebic i po bolu.
Sandra Sara nie robi Ci na zlosc tylko wie ze masz wolne i chce spedzic jak najweiecej czasu z Toba, dlatego tak wczesnie wstaje
Sandra Sara nie robi Ci na zlosc tylko wie ze masz wolne i chce spedzic jak najweiecej czasu z Toba, dlatego tak wczesnie wstaje
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
sandra - zgadzam sie z Wama. Twoja coreczka to cwane dziewcze, chce spedzic z mama jak najwiecej czasu, dlatego tak robi ;-)
u nas z trzech drzemek, zrobily sie juz dwie. Zapewne za kilka tygodni poprzestaniemy na jednej konkretnej.
Przez co, caly dzien nam sie zdezorganizowal i poprzestawialy nam sie posilki, drzemki i spacery. Maly chaos sie zrobi, ale dwa dni i przywykniemy.
u nas z trzech drzemek, zrobily sie juz dwie. Zapewne za kilka tygodni poprzestaniemy na jednej konkretnej.
Przez co, caly dzien nam sie zdezorganizowal i poprzestawialy nam sie posilki, drzemki i spacery. Maly chaos sie zrobi, ale dwa dni i przywykniemy.
sandra1982
Haha, mozliwe, mozliwe, nie pomyslalam o tym ;-):-)
A dzisiaj kolejna slaba noc za nami Chyba ze 4 razy sie budzila, krecila i nie mogla zasnac. Na szczescie jak padla o 4 to spala do 7:30 ciagiem
My mamy tylko 1 drzemke w ciagu dnia, dwa razy spi tylko sporadycznie, ale wtedy pozniej ja wieczorem klade, bo i tak by nie zasnela.
sandra1982
Wama, tez o tym myslalam, ale jak wysypki nie miala to tez budzila sie w nocy, wiec to moze tylko jakos spotegowalo ten jej nocny niepokoj...ale nie zauwazylam w sumie, zeby sie drapala, wiec nie wiem czy ja to swedzialo
Dzisiejsza noc tez do przespanych nie nalezala, ale bylo ciut lepiej, bo spala do 7:30 i obudzila sie "tylko" 3 razy na sok
Dzisiejsza noc tez do przespanych nie nalezala, ale bylo ciut lepiej, bo spala do 7:30 i obudzila sie "tylko" 3 razy na sok
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
bedac na szczepieniu tydzien temu, lekarka powiedziala mi,ze majka budzi sie o tej samej porze byc moze dlatego,.ze od 19 do 23 sie wyspi a potem potrzebuje przytulic sie do mamy
w ciagu dnia mamy jedna drzemke trwajaca ok, 2-3 godz, chyba,ze jest paskudnie na dworze, to mala spi jeszcze z 2 godz po poludniu
w ciagu dnia mamy jedna drzemke trwajaca ok, 2-3 godz, chyba,ze jest paskudnie na dworze, to mala spi jeszcze z 2 godz po poludniu
reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
U nas na szczęście już jest ok. Po jednej trudnej nocce Matyla już przyzwyczaiła się do spania sama w swoim pokoiku.