reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

reklama
Leika, gratulacje dla Was! Super! :tak:

Wama, sprobuj z Viburcolem! Nam nie za bardzo pomaga, ale wiem, ze duzo osob stosuje u maluszkow i widza efekty :tak:

A moje dziecko chyba mi na zlosc robi :baffled: Jak mam na drugi dzien wolne to sie budzi kilka razy w nocy, jeczy, rano wstaje 6-7 i o dalszym spaniu mowy nie ma, a jak ide do pracy to przesypia nocke, a rano trudno mi ja dobudzic :baffled::-p Juz kilka razy mialam taka sytuacje, lacznie z dniem wczorajszym jak mialam wolne i dzisiejszym jak szlam do pracy :-p

Bedyta chyba mialas racje, bo dzis Pat juz spal calkiem dobrze. Chyba musial mu sie ten zabek do konca przebic i po bolu.

Sandra Sara nie robi Ci na zlosc tylko wie ze masz wolne i chce spedzic jak najweiecej czasu z Toba, dlatego tak wczesnie wstaje :tak:

sandra - zgadzam sie z Wama. Twoja coreczka to cwane dziewcze, chce spedzic z mama jak najwiecej czasu, dlatego tak robi ;-)

u nas z trzech drzemek, zrobily sie juz dwie. Zapewne za kilka tygodni poprzestaniemy na jednej konkretnej.

Przez co, caly dzien nam sie zdezorganizowal i poprzestawialy nam sie posilki, drzemki i spacery. Maly chaos sie zrobi, ale dwa dni i przywykniemy.

Ipanema powodzenia z przestawianiem. Ja tez mysle o zmiane z dwoch na jedna drzmke, bo wieczorami Patowi sie wcale nie chce spac. Wolalabym chyba miec mniej czasu dla siebie w dzien, ale za to rano sie wyspac.

Sandra Sara nie robi Ci na zlosc tylko wie ze masz wolne i chce spedzic jak najweiecej czasu z Toba, dlatego tak wczesnie wstaje :tak:

:-D:-DHaha, mozliwe, mozliwe, nie pomyslalam o tym ;-):-)

A dzisiaj kolejna slaba noc za nami :baffled: Chyba ze 4 razy sie budzila, krecila i nie mogla zasnac. Na szczescie jak padla o 4 to spala do 7:30 ciagiem :-p

My mamy tylko 1 drzemke w ciagu dnia, dwa razy spi tylko sporadycznie, ale wtedy pozniej ja wieczorem klade, bo i tak by nie zasnela.

Sandra to pewnie przez ta wysypke sie tak budzila. Mozliwe ze ja to swedzi, albo jakos drazni i spac przez to nie mogla.

Wama, tez o tym myslalam, ale jak wysypki nie miala to tez budzila sie w nocy, wiec to moze tylko jakos spotegowalo ten jej nocny niepokoj...ale nie zauwazylam w sumie, zeby sie drapala, wiec nie wiem czy ja to swedzialo :baffled:
Dzisiejsza noc tez do przespanych nie nalezala, ale bylo ciut lepiej, bo spala do 7:30 i obudzila sie "tylko" 3 razy na sok :-p

bedac na szczepieniu tydzien temu, lekarka powiedziala mi,ze majka budzi sie o tej samej porze byc moze dlatego,.ze od 19 do 23 sie wyspi a potem potrzebuje przytulic sie do mamy

w ciagu dnia mamy jedna drzemke trwajaca ok, 2-3 godz, chyba,ze jest paskudnie na dworze, to mala spi jeszcze z 2 godz po poludniu

reklama
Do góry