Wiem, i dlatego cieszę się że Nikola dobrze śpi. Tylko teraz często nad ranem przebudza się i marudzi, wtedy ląduje u nas i dziś, np ja spałem, żona w pracy a mała podnosi mi powieki. Strasznie się cieszy jak budzi się przy nas.
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Sara zasypia w lozeczku kolo 20-21, ale juz ok. 23 sie budzi i biore ja do siebie i potem ze 2 razy jeszcze sie budzi na sok albo herbatke, ale odrazu zasypia. Mysle, ze te jej pobudki to tez przez zeby, bo wychodza jej rowno gorne dwojki i dolne czworki Spi do ok. 8:00
Przez chorobe troche sie jej wszystko rozregulowalo, bo szla spac o 20, a spala nawet do 10 Ale to chyba przez antybiotyki, bo oslabiona.
AgaMonika, mysle, ze to zeby. Daj malej albo Viburcol albo ibufen - moze pomoze
Przez chorobe troche sie jej wszystko rozregulowalo, bo szla spac o 20, a spala nawet do 10 Ale to chyba przez antybiotyki, bo oslabiona.
AgaMonika, mysle, ze to zeby. Daj malej albo Viburcol albo ibufen - moze pomoze
dzustta
Mama sierpniowa'06
No i dziś mieliśmy spokojną nockę. Myślę, że pomógł czopek na zabki
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No to super! Viburcol jej dalas?No i dziś mieliśmy spokojną nockę. Myślę, że pomógł czopek na zabki
u nas masakra... na pewno przez zęby (przed wczoraj wyszła julce górna prawa piątka, dolne trójki napuchnięte jak diabli) wczoraj zasnęła dopiero po 24 i obudziła się już przed 8 w ciągu dnia nie spała..chodzi taka rozbita i marudna...
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
u nas rozbicie porzadku sennego, idzie spac ok. 21 i wstaje za to, na swoje szczescie o 9;-)
dzustta
Mama sierpniowa'06
No to super! Viburcol jej dalas?
Tak, dałam jej pół czopeczka i jak ręką odjął. Zawsze z oporem daje jej jakies wspomagacze i inne leki bo już tyle sie tego nabrała w ciągu ostatniego roku
Ja też dzisiaj spróbuje dać Viburcol, może i u nas zadziałaNo i dziś mieliśmy spokojną nockę. Myślę, że pomógł czopek na zabki
reklama
ollesia
mama Krecików
Alka bije rekordy popołudniowych drzemek, chyba po eurespalu tak śpi, wczoraj 4 godziny, dzisiaj znowu
Tez tak kcem! U nas ostatnio poobiednia drzemka trwa 30 min.
O snie nocnym nie bede pisala, bo to ostatnio masakra...