reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

U nas sie wszystko unormowalo, spimy dwa razy w dzien. O 11 i o 16. Godzinke, czasami 1,5.
Spac idzie o 20, 20:30. I spi do 7.00
W nocy czasem sie przebudzi, bo pic, bo bak, bo sie gdzies zaklinowal w naszych nogach i sie nie moze odkrecic. Ale spi ladnie, nie narzekamy.

Przespanych nocek zyczymy wszystkim.

reklama
Ipanema, Dzustta, fajnie, ze dzieciaczki tak ladnie Wam w nocy spia :tak: Gratuluje!

Redaktorka, Sara tez budzi sie w swoim lozeczku ok. 23 i musze ja wtedy brac do siebie, bo inaczej nie chce zasnac :baffled:

witam i ja ;)

u nas spanko tez bardzo dobrzutko :-) mala chodzi spac kolo 9 i spi jak jej nie budzimy do 10 :-D
no i tak spioszka od 2 miesiaczka :D no i w swoim lozeczku na szczescie ;-)

jak kiedys wzielismy ja do siebie to masakra.. ona taka wiercipieta ze w ogole sie spac nie dalo hihihi :-D

u nas od jakiegos czasu julka przesypia całe noce...baaa i śpi nawet do 8-9:tak::tak: (od ok 22) ale przez to w ciągu dnia ma krótsza drzemkę - max 30 min... ale jest tak grzeczna,że absolutnie mi to nie przeszkadza:tak::tak:

Nasza śpi od 22/23 do 7 rano potem w ciągu dnia po godzinie ok. 11 i 17 i więcej nie. Mało nam sypia ale sama nie zasnie trzeba ja trzymać na rękach lub przytulić.

U nas już trzy noce pod rząd, Alka budzi się z wielkim płaczem:baffled::nerd: (kilka razy w ciągu nocy:eek:) Nie wiem co jest grane:no: Cycki moje są na wykończeniu:eek: Co robić?:unsure::oo2: Czyżby to zęby:confused:

Hej

U nas Kubuś idzie spać o 21 i nad ranem koło 4-5 budzi się na butle i dalej idzie spac do 9 przed wczoraj wstał o 10 :szok: szok w ciągu dnia idzie spac o 13 i potrafi tak godzinka lub dwie spać
AgaMonika a ty jeszcze piersią karmisz??? bo jak tak to pewnie Ci się budzi na jedzenie i dlatego albo chce się przytulić ja mam bardzo dobrą lekarz co powiedziała że zakaz karmień w nocy ponieważ dziecko tylko po to się budzi ale ja i tak o tej 4 rano daje:-)

Matyla już od dłuższego czasu śpi raz dziennie a wieczorkiem zasypia miedzy 19 a 20stą. Od kilku dni przebudza sie o 23iej i zabieram ją do siebie. Myślę, że jest to spowodowane ząbkami ( bo idą jej trójki) bo zazwyczaj przesypia całe nocki w swoim pokoju.
A w nocy mieliśmy niezły z niej ubaw bo pierw przez sen troszkę popłakała a za jakieś 5min. zaczęła się głośno śmiac

AgaMonika
może faktycznie to zęby, zobacz czy Alcia nie ma popuchniętych dziąsełek

Ja dzisiaj spróbuje dac małej pół czopka Viburcol na wychodzące ząbki. Moze prześpi nocke u siebie

reklama
nasze dziecko zasypia między 23-24, śpi do ok 8-9... i w ciągu dnia jedna drzemka- co najwyżej godzinna...

no... także da dużo to ona nie sypia:no::no:

Do góry