reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

moja dziś w nocy odstawiła takie darcie że nie wiedziałam co juz robic, wrzask okropny, nawet przytulić sie nie dała , po 30minutach męczarni w końcu zasneła... nie wiem co to mogło byc... może zeby...

reklama
Dalam wczoraj Sarze na noc Ibufen i obudzial sie tylko raz, wzielam ja do siebie i spalysmy do 8:45 :-) Te jej pobudki to na 100% zeby. Dzisiaj dam jej viburcol - moze tym razem cos da.

Mada, moze zeby, a moze cos sie jej snilo :confused: Oby dziejsza nocka minela spokojniej!

Bedyta, zazdroszcze, ze Alutka przesypia cale noce!

Kogo dzieci spia w osobnych pokojach? Tak sie wlasnie zastanawiam, bo kojarze tylko Zuzu, ze ma osobny pokoj. A reszta?

U nas mlody spi w naszym pokoju pomimo ze ma swoj, ale dla mojej wygody po jakims miesiacu po porodzie przenieslismy lozeczko do naszej sypialni zebym nie musiala w nocy dlaeko latac ateraz jakos sie tak przyzwyczailam i moze dopiero za jakies pol roku przeniose Pata do jego pokoju.

No to widze, ze wszystkie dzieciaki oprocz spania w naszych pokojach, podsypiaja rowniez w naszych lozkach ;-) dobrze, ze nie jestem jedyna, ktorej dziecko spi w tej chwili pol nocy ze mna :-p

u nas julka śpi razem z nami w pokoju, ale tylko ze względu na to,że warunki inaczej nie pozwalają... gdyby nie to,że P ma w domu biuro, julka spałaby oddzielnie... a co do spania w naszym łóżku- biorę ją do nas tylko i wyłącznie nad ranem i to nie zawsze

reklama
Alka śpi sama w łóżeczku, nie potrafi spać inaczej, gdybym ją wzięła z łóżeczka to zaraz by uciekła, a przeprowadzka do swojego (wspólnego z Wojtkiem) pokoju nastąpi dopiero po malowanku, tak na oko to przyszłe wakacje dopiero;-)

Do góry