reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dalam wczoraj Sarze na noc Ibufen i obudzial sie tylko raz, wzielam ja do siebie i spalysmy do 8:45 :-) Te jej pobudki to na 100% zeby. Dzisiaj dam jej viburcol - moze tym razem cos da.
Mada, moze zeby, a moze cos sie jej snilo Oby dziejsza nocka minela spokojniej!
Bedyta, zazdroszcze, ze Alutka przesypia cale noce!
Kogo dzieci spia w osobnych pokojach? Tak sie wlasnie zastanawiam, bo kojarze tylko Zuzu, ze ma osobny pokoj. A reszta?
Mada, moze zeby, a moze cos sie jej snilo Oby dziejsza nocka minela spokojniej!
Bedyta, zazdroszcze, ze Alutka przesypia cale noce!
Kogo dzieci spia w osobnych pokojach? Tak sie wlasnie zastanawiam, bo kojarze tylko Zuzu, ze ma osobny pokoj. A reszta?
Piter sypia ze mną. albo z Szymonem ;-) w jednym pokoju, czasem jednym łóżku. no dobra, nie czasem, bo noc w noc przesypia pół nocy z którymś z nas
U nas mlody spi w naszym pokoju pomimo ze ma swoj, ale dla mojej wygody po jakims miesiacu po porodzie przenieslismy lozeczko do naszej sypialni zebym nie musiala w nocy dlaeko latac ateraz jakos sie tak przyzwyczailam i moze dopiero za jakies pol roku przeniose Pata do jego pokoju.
No nam dzisiaj w nocy Ala też dała popalić, budziła się chyba z 10 razy I też mi się wydaję, że to zęby
Ala śpi w naszym pokoju i ....łóżku, od urodzenia (na szczęście łóżko jest spore;-)) Na jej łóżeczku zbiera się tylko kurzKogo dzieci spia w osobnych pokojach?
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Maja spi w naszym pokoju, w swoim lozeczku pol nocy, kolejne pol z nami
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No to widze, ze wszystkie dzieciaki oprocz spania w naszych pokojach, podsypiaja rowniez w naszych lozkach ;-) dobrze, ze nie jestem jedyna, ktorej dziecko spi w tej chwili pol nocy ze mna
u nas julka śpi razem z nami w pokoju, ale tylko ze względu na to,że warunki inaczej nie pozwalają... gdyby nie to,że P ma w domu biuro, julka spałaby oddzielnie... a co do spania w naszym łóżku- biorę ją do nas tylko i wyłącznie nad ranem i to nie zawsze
reklama
Alka śpi sama w łóżeczku, nie potrafi spać inaczej, gdybym ją wzięła z łóżeczka to zaraz by uciekła, a przeprowadzka do swojego (wspólnego z Wojtkiem) pokoju nastąpi dopiero po malowanku, tak na oko to przyszłe wakacje dopiero;-)