reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

moja dziś w nocy odstawiła takie darcie że nie wiedziałam co juz robic, wrzask okropny, nawet przytulić sie nie dała , po 30minutach męczarni w końcu zasneła... nie wiem co to mogło byc... może zeby...

reklama
Dalam wczoraj Sarze na noc Ibufen i obudzial sie tylko raz, wzielam ja do siebie i spalysmy do 8:45 :-) Te jej pobudki to na 100% zeby. Dzisiaj dam jej viburcol - moze tym razem cos da.

Mada, moze zeby, a moze cos sie jej snilo :confused: Oby dziejsza nocka minela spokojniej!

Bedyta, zazdroszcze, ze Alutka przesypia cale noce!

Kogo dzieci spia w osobnych pokojach? Tak sie wlasnie zastanawiam, bo kojarze tylko Zuzu, ze ma osobny pokoj. A reszta?

U nas mlody spi w naszym pokoju pomimo ze ma swoj, ale dla mojej wygody po jakims miesiacu po porodzie przenieslismy lozeczko do naszej sypialni zebym nie musiala w nocy dlaeko latac ateraz jakos sie tak przyzwyczailam i moze dopiero za jakies pol roku przeniose Pata do jego pokoju.

No to widze, ze wszystkie dzieciaki oprocz spania w naszych pokojach, podsypiaja rowniez w naszych lozkach ;-) dobrze, ze nie jestem jedyna, ktorej dziecko spi w tej chwili pol nocy ze mna :-p

u nas julka śpi razem z nami w pokoju, ale tylko ze względu na to,że warunki inaczej nie pozwalają... gdyby nie to,że P ma w domu biuro, julka spałaby oddzielnie... a co do spania w naszym łóżku- biorę ją do nas tylko i wyłącznie nad ranem i to nie zawsze

reklama
Alka śpi sama w łóżeczku, nie potrafi spać inaczej, gdybym ją wzięła z łóżeczka to zaraz by uciekła, a przeprowadzka do swojego (wspólnego z Wojtkiem) pokoju nastąpi dopiero po malowanku, tak na oko to przyszłe wakacje dopiero;-)

Do góry