reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

Wspolczuje tych nocnych pobudek! Oby jan najszybciej wrocilo wszystko do normy!

U nas nie jest zle. Sara codziennie zasypia sama w lozeczku ok. 21:00, ok. 3:00 nads ranem budzi sie, biore ja do siebie, zasypia w ulamku sekundy i spi nawet do 10:00! :szok: Dzisiaj musialam ja obudzic po 8:00, zeby zdarzyc ja ubrac i nakarmic przed wyjsciem do pracy.

reklama
Wspolczuje tych nocnych pobudek! Oby jan najszybciej wrocilo wszystko do normy!

U nas nie jest zle. Sara codziennie zasypia sama w lozeczku ok. 21:00, ok. 3:00 nads ranem budzi sie, biore ja do siebie, zasypia w ulamku sekundy i spi nawet do 10:00! :szok: Dzisiaj musialam ja obudzic po 8:00, zeby zdarzyc ja ubrac i nakarmic przed wyjsciem do pracy.
ale masz spiocha tylko pozazdroscic jak masz wolne to mozesz sie wyspac :tak::tak:

sandra- ale masz dobrze z tym śpiochem:-D:-D nie ma to jak w łóżeczku z mamusią:-D

a u nas ostatnio mała zasypia ok 21, a wstaje między 6-7:szok::szok: masakra...

Sandra ale Ci dobrze z takim spiochem, a jak wyglada Sary spanie w dzien?

Ewa nie masz zle, jesli Julcia przesypia Ci cala noc. Zreszta Pat spi podobnie tylko ostatnio chyba przez katar budzi sie z 7-10 razy w nocy i poplakuje, dam mu smoka i znow idzie spac i tak w kolko. Mam nadzieje ze jak wyzdrowieje to spanie wroci do normy.

dziewczyny bo tak sie zastanawiam... mamusie dzieciaczkow ktore sie jeszcze budza w nocy.. Wy karmicie piersia jeszcze ???

jejku tak jak kiedys wspominalam.. nasza malutka od 2 miesiaca zycia przesypia cale nocki bez zadnych pobudek na szczesie! uff :zawstydzona/y:

miala 3 dnia ostatnio ze szla spac kolo 12 w nocy!!! tragedia ... ale takjak myslalam to na zabka bylo.. juz na szczescie o 21 idzie spioszkac :-)

Sandra ale Ci dobrze z takim spiochem, a jak wyglada Sary spanie w dzien?
Wama, Sara w dzien spi tylko i wylacznie na spacerze. Najczesciej spi ok. 1-2h do poludnia. No czasami sie jej zdarzy, ze na popoludniowym tez na kilkanascie minut sie zdrzemnie, tyle, ze takie styuacje naleza do rzadkosci :-)

Domiska, moja mala sie budzi raz w nocy, najczesciej ok. 3 nad ranem, ale tylko po to, zebym wziela ja do siebie i odrazu zasypia. Nie pije mleka, a herbatke albo soczek zdarzy sie jej wypic od czasu do czasu. Mam nadzieje, ze w koncu skonczy z tymi pobudkami :baffled: Bo tak ladnie przesypiala nocki.

Mój synuś jest na cycu i nie przespał dotąd ani jednej nocki. Budzi się w nocy raz częściej, raz rzadziej... Ostatnio w nocy są tylko 2, maksymalnie 3 pobudki więc nie jest tak źle :-)
Jeszcze parę miesięcy wcześniej potrafił budzić się w nocy co 1-2 godziny :no:

reklama
Pat spal dzis do 7:35 mowie wam ale sie wyspalam, az chyba za mocno bo mnie troche glowa bolala,. Ja chce tak codziennie!:tak:

Do góry