reklama
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
u nas ze snem znowu lipa szybko sie budzi jak zasnie w lozeczku i beka nie z tej ziemi i biore ja do nas, w nocy przebudza sie i mnie szuka, wolajac mama i prawie lezie mi na glowe i tak spimy nie daj boze, R, sie odezwie w nocy lub chce ja przytulic to murowany ryk zachowuje sie tak, jakbym ja chciala zostawic, i tylko mama i mama, jak jej znikne z oczu to masakra, nawet z R. nie chce zostac............
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
A Sara dalej sie budzi z placzem 1-2 razy w nocy i musze ja nad ranem brac do siebie, bo tylko wtedy potrafi pospac do 8 rano W nocy nie daje jej juz mleka tylko nieslodzona herbatke, ktora przygotowuje wieczorem i wkladam do temosu, zebym nie musiala wstawac
Dziewczyny, moze to tylko kryzys i w koncua bedziemy mogly sie porzadnie wyspac ;-)
Dziewczyny, moze to tylko kryzys i w koncua bedziemy mogly sie porzadnie wyspac ;-)
dzustta
Mama sierpniowa'06
Az nie moge uwiezyc, że malej sie tak poprzestawialo. Jak byłam bardzo zadowolona z jej spania : dwie drzemki w dzien a wieczorkiem już 19,30 spała z jedną pobudka na picie do rana. A od ponad tygodnia jest koszmar Owszem śpi dwie drzemki w dzien ale żeby położyc ją wiczorem spac to jest jedno wielkie szaleństwo. Śpi, przebudza sie, bawi itp., i tak do 24tej jak sie calkowicie wymęczy. Jak na razie z mężem to podejrzewamy zęby przy których do ej pory nie miała żadnych cięzkich chwil. Juz nawet próbowałam robić jej tylko jedną drzemkę w dzień żeby bardziej sie wymęczyła ale nie dało rady bo jednak jeszcze chce w dzien spac dwa razy. Bosze mam nadzieję ze to przejsciowe bo idzie wykitowac
dzustta- nasza julka przez całe wakacje zasypiała dopiero ok 23 dzień w dziń- bez względu na to, czy miała jedną, czy dwie drzemki... po prostu wieczorami była tak ożywiona i skora do zabawy,że aż strach...jakies 3-4 tygodnie temu wszystko wróciło do normy i zasypia ok 20-21...
reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
Wczoraj bylo to samo ale do tego był co rusz ryk i mi sie wydaje ze to atakije ja jakiś ząbek bo buzki nie zamykała i cały czas sie mocno ślini. Do tej pory z ząbkowaniem było super hmmmm ale to było 4-5m temu upsssssssssss ale to nie ten wątekale dokończe, ze chyba pojedziemy z nią dziś do pediatry upewnić sie z jakiego to powodu bo dostała też przy tym katarku