Niestety zrzucanie tylu kilogramów to droga przez mękę, ale nie jest to niemożliwe. Trzeba tylko być konsekwentnym i poświęcić trochę czasu na ćwiczenia fizyczne. Dobra zbilansowana dieta i 3 dni na siłowni lub w klubie fitness w tygodniu mogą zdziałać cuda. Do tego regularnie stosowany balsam ujędrniający/antycellulitowy, masaże również nie zaszkodzą. Nie każdy to lubi, ale nawet 20 minut biegu do dwa dni daje już spore efekty.
reklama
nixie
Fanka BB :)
a jak sie nie lubi biegu to ja polecam skakanie..nawet bez skakanki można . A jeszcze lepiej to skakać na zmianę z lekkimi siłowymi ćwiczeniami(np machanie hantlami, pompki..). Ja tak robię..to coś w stylu treningu interwałowego który spala tłuszczyk.
Bimbambom25
Zaciekawiona BB
Ja też myślę, że nie ma co za szybko chudnąc, ani ulegac presji otoczenia, że musisz być chuda. Nie musisz. Musisz czuć sie zdrowo i tyle.
Ruch, basen, trochę spacerów, może kijki? A poza tym mniej słodyczy, może jakaś zielona kawka na skuteczne odchudzanie (przykład w linku), czy jakieś inne ziołowe rzeczy wspomagajace przemianę materii..
Ruch, basen, trochę spacerów, może kijki? A poza tym mniej słodyczy, może jakaś zielona kawka na skuteczne odchudzanie (przykład w linku), czy jakieś inne ziołowe rzeczy wspomagajace przemianę materii..
nixie
a ja nigdy nie uwierzę w działanie tabletek odchudzających i innych świństw tego typu. poczytajcie cala prawdę :
WIELKIE TŁUSTE KŁAMSTWA!!! Toma Venuto - Forum SFD.pl
świetny artykuł.
pozdrawiam
WIELKIE TŁUSTE KŁAMSTWA!!! Toma Venuto - Forum SFD.pl
świetny artykuł.
pozdrawiam
walonienka
Aktywna w BB
ja stosowałam linee ale nie widziałam po niej jakiś zmian.
Tak na prawdę schudłam dość szybko ale licząc kalorie.
Dzienne 1000-1200kal
Używałam tego kalkulatora - bez niego chyba bym nie podołała.
Znajdź produkty wg nazwy, kategorii i wartości odżywczych. Dodawaj do kalkulatora i komentuj na ilewazy.pl
Ograniczyłam, chleb, ziemniaki, makaron, tłuste sery , lody i czekoladę.
I niestety (albo stety ;-) ) dieta to zmiana nawyków inaczej nie widzę szans na efekty.
Tak na prawdę schudłam dość szybko ale licząc kalorie.
Dzienne 1000-1200kal
Używałam tego kalkulatora - bez niego chyba bym nie podołała.
Znajdź produkty wg nazwy, kategorii i wartości odżywczych. Dodawaj do kalkulatora i komentuj na ilewazy.pl
Ograniczyłam, chleb, ziemniaki, makaron, tłuste sery , lody i czekoladę.
I niestety (albo stety ;-) ) dieta to zmiana nawyków inaczej nie widzę szans na efekty.
Hej
Ja jestem na diecie proteinowej dr Dukana, dzisiaj jest 13 dzien diety i zgubiłam już 3,5 kg. Startowałam z wagi 71,2 kg, dzisiaj na wadze 67,7 Moj cel to 60 kg Ale uwazam, ze bez cwiczen nie byloby az takiego efektu, juz bylam raz na dukanie i nie cwiczylam wcale no i waga leciała w dol znacznie wolniej.
Ja jestem na diecie proteinowej dr Dukana, dzisiaj jest 13 dzien diety i zgubiłam już 3,5 kg. Startowałam z wagi 71,2 kg, dzisiaj na wadze 67,7 Moj cel to 60 kg Ale uwazam, ze bez cwiczen nie byloby az takiego efektu, juz bylam raz na dukanie i nie cwiczylam wcale no i waga leciała w dol znacznie wolniej.
nixie
myangel a nie boisz sie skutków ubocznych ? Ducan to niezdrowa dieta. kusmir, a czy 1200 to nie za malo. Kobiety nie powinny schodzić poniżej 1400 poczytaj : Matematyka odchudzania
A poza tym zeby schudnąć trzeba jeść!! żeby nie spowolnić metabolizmu.
Dla mnie jedyna prawda to to ze żadne diety cud ani żadne tabletki nie skutkują a jeśli juz to na krótko i rozwalają zdrowie i metabolizm.
Tylko zmiana trybu życia, zdrowe jedzonko i ćwiczenia dadzą stale efekty, zdrowie, stabilna wagę. Wiem po sobie.
pozdrawiam
zycze wszystkiego dobrego i osiągnięcia celu zdrowymi metodami.
A poza tym zeby schudnąć trzeba jeść!! żeby nie spowolnić metabolizmu.
Dla mnie jedyna prawda to to ze żadne diety cud ani żadne tabletki nie skutkują a jeśli juz to na krótko i rozwalają zdrowie i metabolizm.
Tylko zmiana trybu życia, zdrowe jedzonko i ćwiczenia dadzą stale efekty, zdrowie, stabilna wagę. Wiem po sobie.
pozdrawiam
zycze wszystkiego dobrego i osiągnięcia celu zdrowymi metodami.
Piszecie, że tabletki odchudzające to kłamstwo. Jak tylko je łykacie i nadal wcinacie słodycze to tak. To nie działa jak magia. One tylko pomagają. Jak się odchudzałam po ciąży zmieniłam dietę i ćwiczyłam. Tabletkami Therm Line tylko sobie pomagałam.
reklama