reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak sobie radzić z dolegliwościami Maluszków

reklama
Toshi - GRATULACJE:)az sie wzruszylam:)

czeste kuki od zabkowania, to by sie zgadzalo...bo Filip od tygodnia po 4-5 kupoli dziennie, tylko takie male...wczesniej robil raz dziennie, a porzadnie, ze pampersa bylo malo;) a teraz tak po troszeczku..i nie wiem martwic sie czy nie?ale wyraznie go zabki mecza, bo trze po dziaslach, krzyczy i sie wkurza na gryzaczki bo wszystkie za duze;)

hej
no tak gaja suwaczek udalo mi sie zmienic heh :-D

u mnie od wczoraj w domu znow szpital kurcze mlody dostal antybiotyk na zapalenie uszu bo ma oba zawalone ze az slabo slyszy i go bola kurcze nie dosc ze od miesiaca nie byl w przedszkolu to znow chory i do tych uszu wczoraj przypaletal sie okropny kaszel makabra a lena juz tez lekko pokasluje ale ja nadal musze caly tydzien jeszcze inhalowac a do tego wszystkiego ja mam gardlo zawalone i moj P tez chyrla jak dziki ale narazie chodzi do pracy oj kiedy to sie skonczy :szok:

kasiluka jest taka opcja ale oczywiscie musisz miec skierowanie a kardiolog dzieciecy zapewne bedzie na ligocie w gornoslaskim centrum zdrowia dziecka

mam skierowanie a na ligocie najwcześniej 26 lipca.. żenada jakaś macie jakieś pomysły jeszcze gdzie można. a jak nie to znacie jakiegoś dobrego kardiologa prywatnie??

reklama
Toshi - GRATULACJE:)az sie wzruszylam:)

czeste kuki od zabkowania, to by sie zgadzalo...bo Filip od tygodnia po 4-5 kupoli dziennie, tylko takie male...wczesniej robil raz dziennie, a porzadnie, ze pampersa bylo malo;) a teraz tak po troszeczku..i nie wiem martwic sie czy nie?ale wyraznie go zabki mecza, bo trze po dziaslach, krzyczy i sie wkurza na gryzaczki bo wszystkie za duze;)

No u nas też właśnie taka sytuacja tylko że w kupkach jest śluz i to jest niepokojące bo kupek na dzień robi 4-5 i też są mniejsze niż jak wtedy robił jedną... leki chyba trochę skutkują bo już tyle śluzu nie ma, ale teraz jeszcze mu się katar przyplątał bo u nas w domu teżz wszyscy chorzy...

Do góry