paulka24
Fanka BB :)
Emilek po 1 szczepeniu lekko gorączkował i przelewał się przez rece wieczorem, w nocy ok. a po drugim strasznie płakał 2 h póki matka nie wpadła zeby dac paracetamol przeciwbólowo i już później spokój był
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
do pediatry chodzę średnio raz na dwa tygodnie i co mi może powiedzieć??!! to może pani spróbuje innego proszku albo innego płynu do kąpieli dlatego u kresu mojej wytrzymałości radzę się Was moje drogie. Może ma któraś jakiś pomysł bo mi się wyczerpały, niestety...Idź kochana do pediatry! Nie ma co czekać i kombinować.
dziękuję za szybką odpowiedź myślisz że włókno w ubrankach może być?? a żelu spróbuję, może faktycznie te emolienty ją też uczulają?? a nasze ubrania może też choć wysypkę największą ma na klatce piersiowej, brzuszku i pleckach a te części ciała zawsze są przykryte, hmmmKasialle a co lekarz na to? Mnie jak mówiłam na początku że mały ma chrostki to kazał najlepiej lupe sobie wziąść i oglądać małego dziennie oczywiście żart. Kazał obserwować czy pojawiąją się nowe czy poprostu te znikają a gdzie indziej są nowe. Na szczęście sporadycznie coś się tam pokaże ale to raczej żadne uczulenie.
Jest jeszcze dla alergików w aptekach żel do mycia atoperal kiedyś w aptece mi doradziła.
Może jest uczulony na jakieś włókno w ubrankach.
Spróbuj jeszcze wasze ciuchy też prać w płatkach w końcu malutka się do was przytula.